Căutare Live

Tarot weekend 18-19 iunie 2022. Sâmbătă va fi o zi specială pentru mai multe zodii. Ce îți rezervă duminică în funcție de zodie

Conform cărților de tarot, weekend-ul 18-19 iunie 2022 va fi unul spectaculos pentru mai multe zodii. Află ce îți rezervă zilele de sâmbătă și duminică, conform Arcanelor Majore și Minore.

Conform cărților de tarot, weekend-ul 18-19 iunie 2022 va fi unul spectaculos pentru mai multe zodii. Află ce îți rezervă zilele de sâmbătă și duminică, conform Arcanelor Majore și Minoare.

Shutterstock.com

Indiferent ce ai face sau oriunde te-ai duce, așteaptă-te să se desfășoare mai repede și mai bine decât ai anticipat. Cel puțin asta spun cărțile de tarot despre weekend-ul 18-19 iunie 2022.

Deci, e un moment minunat pentru a prezenta, aplica, discuta, crea, cerceta, planifica și a călători. Astrele ne încurajează să profităm de ajutorul lui Mercur și să lăsăm tarotul să ne ghideze spre ce proiect ar trebui să prioritizăm.

Citește și: Cele mai norocoase zile din luna iunie 2022, conform astrologiei. Datele în care astrele complotează ca totul să meargă bine

Citire tarot 18-19 iunie 2022: Ce spun cărțile despre acest weekend pentru fiecare zodie

Iată ce spun cărțile de tarot pentru weekend-ul 18-19 iunie 2022. Predicțiile astrologie și numerologie folosind Arcanele Majore și Minore pot fi citite în rândurile următoare:

Tarot weekend 18-19 iunie 2022: Berbec

În acest weekend, singurul cuvânt care descrie felul în care te simți este „copleșit/ă”. Există o mulțime de lucruri pe care trebuie să le finalizezi și tot mai puțin timp.

Și, deși este greu de imaginat că le vei termina pe toate, s-ar putea să descoperi că te descurci uimitor, mult mai bine decât ai crezut că poți.

Citește și: Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022. Urmează zile interesante. Ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de zodie

Tarot weekend 18-19 iunie 2022: Taur

Cerul este limita în cazul nativilor Taur. Sâmbătă, ai atât de multe lucruri cărora să acorzi atenție încât ai impresia că doar clipești și ziua a trecut.

În ceea ce te privește, duminică există doar soare și curcubee. Lumea este a ta.

Tarot weekend 18-19 iunie 2022: Gemeni

Ai nevoie de bani și vei fi atât de surprins/ă să vezi cât de ușor îți este să găsești oportunități de aur.

Nu vei suferi din punct de vedere financiar prea mult timp pentru că banii de care ai nevoie vor ajunge în curând. Trebuie doar să ai încredere în Univers.

Tarot weekend 18-19 iunie 2022: Rac

Un moment în care visezi cu ochii deschiși sau o fulgerare de perspectivă poate aduce claritate în viața ta atunci când te aștepți mai puțin.

Te afli între două lumi - adevăr și realitate - și este atât de ușor, pentru prima dată după mult timp.

Tarot weekend 18-19 iunie 2022: Leu

Multe sarcini și nevoi vor veni la tine în același timp. Va trebui să jonglezi și să împarți timpul cu înțelepciune.

Poate fi greu să ții pasul, dar cu puțină planificare atentă, îți vei da seama ce este de făcut. Nu dispera.

Tarot weekend 18-19 iunie 2022: Fecioară

Veștile bune fac inima bucuroasă. Este posibil să primești diverse mesaje de la persoane diferite, însă nu te agita. Ascultă cu atenție și trage propriile concluzii.

Pot exista o mulțime de motive pentru a privi ce auzi într-o lumină negativă. Dar, nu-ți face asta; în schimb, concentrează-te pe ceea ce este bun.

Citește și: Citire Tarot 13- 19 iunie 2022. Urmează o săptămână provocatoare. Ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de zodie

Tarot weekend 18-19 iunie 2022: Balanță

În weekend vei trăi experiențe plăcute și își faci amintiri pentru toată viața. Duminică poate fi nevoie să iei o decizie importantă legată de carieră.

Indicat este să nu te grăbești, spun cărțile de tarot, și să cântărești bine toate opțiunile.

Tarot weekend 18-19 iunie 2022: Scorpion

Ești din fire o persoană emoțională, care poate simți lucrurile imediat ce intră într-o cameră.

Astăzi instinctele tale naturale sunt cele mai puternice atunci când îți permiți să te relaxezi. Deci, lasă grijile în urmă.

Tarot weekend 18-19 iunie 2022: Săgetător

Tu ești responsabil/ă de soarta ta și trebuie să-ți reamintești asta în următoarele două zile.

Când ești gata să se schimbe lucrurile, amintește-ți că totul ține de alegerile și deciziile tale. indicat este să începi cu ceea ce îți dorești cel mai mult.

Tarot weekend 18-19 iunie 2022: Capricorn

Ești mult mai puternic/ă decât îți dai seama. Când te simți dezamăgit/ă, amintește-ți de puterea, rezistența și curajul tău. Le ai pe toate în cantități abundente.

Tarot weekend 18-19 iunie 2022: Vărsător

Te afli la o răscruce de drumuri, dragă Vărsător, și există alegeri importante de făcut.

Poți să te conduci pe o cale în care îți urmezi visele sau să faci un pas înapoi și să mergi în cealaltă direcție. Cântărești cu înțelepciune cele două alegeri și fă-o pe cea care îți umple sufletul de bucurie.

Citește și: Citire Tarot 13- 19 iunie 2022. Urmează o săptămână provocatoare. Ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de zodie

Tarot weekend 18-19 iunie 2022: Pești

Cuvintele tale pot dezbina atunci când le folosești în moduri dure. Nu vrei să fii acea persoană care vorbește fără să-i pese de cum îi faci pe alții să se simtă. Indicat este să-ți alegi cu grijă vorbele.

Cele mai norocoase zile din luna iunie 2022, conform astrologiei. Datele în care astrele complotează ca totul să meargă ... Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022. Urmează zile interesante. Ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de zod...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
x