Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Vor plânge cu lacrimi amare. Ele sunt zodiile care vor fi urmărite de ghinion până la sfârșitul anului

Ultimele luni ale anului 2020 vor aduce probleme mari pentru unele zodii din horoscop, întrucât se pot confrunta cu pierderi și eșecuri. 

Vor plânge cu lacrimi amare. Ele sunt zodiile care vor fi urmărite de ghinion până la sfârșitul anului

Profimedia Images

Care sunt zodiile care vor fi urmărite de ghinion până la sfârșitul anului, află mai jos:

Taur

Nativii născuți în zodia Taur se chinuie de ceva timp să treacă peste o perioadă dificilă, dar nu reușesc în niciun fel. Parcă totul s-a întors împotriva lor și trebuie să lupte cu morile de vânt pentru a ieși la lumină. Pe lângă dificultățile de la locul de muncă, lipsa banilor și ratarea unei afaceri importante, viața personală este și ea dominată de o influență negativă. Aflat la ananghie, nativul zodiei Taur se simte singur, fără prieteni sau persoana iubită şi problemele financiare l-ar putea face să-şi piardă casa. Este important să nu cedeze, ci să meargă cu fruntea sus mai departe. Orice eșec poate reprezenta de fapt un câștig, în ciuda aparențelor.

Problemele se țin lanț de ele. Care sunt zodiile care vor fi urmărite de ghinion în luna septembrie

Anul 2020 a fost unul cu suișuri și coborâșuri pentru Taur, iar faptul că pierde foarte multe lucruri importante la sfârșitul lui îl determină să facă o analiză a propriei vieți și a modului în care a acționat în anumite momente.

Rac

Cu toate că lucrurile păreau să meargă foarte bine, sfârșitul anului vine cu surprize nu tocmai plăcute pentru nativul din Rac. În ceea ce privește viața sentimentală, lucrurile nu mai sunt la fel de roz ca până acum, potrivit Divahair.ro. Apar anumite conflicte și contradicții care nu își găsesc rezolvarea, astfel că se va ajunge la inevitabila despărțire.

Nici pe plan profesional lucrurile nu par să se desfășoare conform așteptărilor. Se pare că eșecul din dragoste îl copleșește total pe Rac, astfel că el nu mai dă randamentul necesar la birou și face erori la care în mod normal nici nu s-ar fi gândit. Pierderi se vor înregistra și la nivel material, iar o sumă destul de mare de bani va fi investită greșit. Nu este neapărat vina lor, dar ar trebui să fie mai cumpătați și echilibrați. Își pierd încrederea în oameni, tocmai pentru că nu simt sprijin din partea celor la care s-ar fi așteptat.

Septembrie va afecta cel mai mult trei zodii. Ce semne trebuie să se pregatească pentru o lună de foc

Săgetător

Ghinionul se ține scai de Săgetător, astfel că în luna septembrie trebuie să se confrunte cu câteva probleme de natură medicală. Starea de sănătate precară îi afectează activitatea zilnică, astfel că nu mai reușește să dea randament. Pe lângă faptul că nu este o zodie înzestrată cu răbdare pentru a trece peste greutăți, Săgetătorul simte că o să piardă tot ceea ce are până la sfârșitul anului, ceea ce pare să îl doboare pe zi ce trece. Din păcate nu va obține jobul pe care și l-a dorit atât de mult, dar acest eșec nu ar trebui să îl descumpănească.

Faptul că sfârșitul anului 2020 îl prinde pe Săgetător într-o pasă proastă nu înseamnă că așa va fi și începutul lui 2021. Lucrurile se pot aranja în așa fel încât pierderile suferite acum să se transforme în câștiguri mai târziu.

Recomandari