Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

A făcut amor nebun cu cine nu trebuia și și-a distrus viața! „După ce ne-am iubit, mi-a spus că sunt un prost și că mi-a făcut felul”

Un bărbat a făcut amor nebun cu cine nu trebuia și și-a distrus viața. Persoana cu care s-a iubit pătimaș l-a anunțat apoi că „i-a făcut felul”.

Un bărbat a făcut amor nebun cu cine nu trebuia și și-a distrus viața. Persoana cu care s-a iubit pătimaș l-a anunțat apoi că „i-a făcut felul”.

Lenny, un american stabilit în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a făcut amor cu un partener, fără să aibă habar că riscă să își distrugă viața.

Partenerul lui, Daryl Rowe, l-a infectat intenționat cu HIV, îndepărtând prezervativul pe care îl utilizau.

Vorbind pentru un documentar BBC, americanul a povestit că a aflat totul la câteva zile după ce a făcut amor cu acest bărbat.

„Vei arde. Ești prost. Am rupt prezervativul. Ți-am făcut felul”, i-a scris partenerul său într-un mesaj, după ce Lenny a încercat să întrerupă legătura cu el.

Inițial, americanul nu l-a crezut pe acest bărbat cu care făcuse amor. Însă, două săptămâni mai târziu, s-a îmbolnăvit.

„Îmi amintesc că m-am întrebat cum pot fi atât de prost. Am simțit că viața mea a luat sfârșit”, a povestit Lenny despre incidentul oribil petrecut în anul 2016.

Daryl Rowe a încercat să infecteze cu HIV mai mulți bărbați, după ce a primit diagnosticul. El a fost condamnat la închisoare pe viață, în aprilie 2018.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro