Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

De ce te-a înșelat, de fapt! Semnele ce arată că nu ai un partener cuminte

Una dintre cele mai arzătoare întrebări atât pentru femei cât și pentru bărbați este legată de motivul pentru care partenerul a înșelat! Ce anume l-a făcut să recurgă la acest gest și care sunt semnele la care trebuie să acorzi atenție?

De ce te-a înșelat partenerul

Un studiu realizat recent arată faptul că nu doar nefericirea, rutina sau plictiseala sunt responsabile pentru situația în care o femeie sau un bărbat a înșelat partenerul de viață.

Un alt aspect este lefat de faptul că atât femeile, cât și bărbații, pot avea momente în care au nevoie de confirmarea faptului că sunt la fel de sexy sau de atrăgători nu doar pentru partener, ci și pentru alții din jur.

Jocurile de flirt devin ușor aventuri atunci când persoana respectivă alege să meargă mai departe cu dorința de afirmare în plan sexual.

Care sunt semnele că ai un partener infidel?

Studiul publicat în British Journal of Psychology a mai scos la iveală faptul că cele mai predispuse persoane la înșelat sunt cele care au ma făcut acest lucru în trecut, dar și cele care au făcut numeroși parteneri sexuali de-a lungul timpului.

În plus, o femei sau un bărbat care a înșelat prezintă, de cele mai multe ori, un temperament impulsiv, în care gândurile vin după fapte.

Totuși, principalul motiv pentru care o femeie sau un bărbat a înșelat este legat de nefericire, de sentimentul de depărtare sau de neapreciere, mai arată studiul.