Live acumObservator 23
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Amor la volanul unei mașini! O cameră de filmat a surprins totul! Poliția: „Fericirea lui n-a avut viață lungă!” - VIDEO

Un șofer din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a fost prins în timp ce își lua o porție de amor, de unul singur, la volan, pe șosea, în timpul mersului.  

Amor la volanul unei mașini! O cameră de filmat a surprins totul! Poliția: „Fericirea lui n-a avut viață lungă!”

Polițiștii au transmis că „fericirea acestui șofer nu a avut viață lungă”, deoarece l-au prins, după ce au fost sesizați de un alt participant la trafic, care a văzut totul.

„Avertizăm că ceea ce a făcut el nu este doar ilegal, ci și extrem de periculos”, a mai transmis poliția.

Mai exact, în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, un act sexual în timpul mersului cu un automobil poate „costa” o amendă de 100 de lire sterline și trei puncte de penalizare.

Amor în mașina de poliție! O polițistă, prinsă în timp ce se iubea cu un coleg cu 31 de ani mai în vârstă decât ea! Foto

Însă, este foarte posibil ca întregul caz să ajungă în instanță – scenariu ce s-ar putea încheia cu o amendă de 2.500 de lire sterline și nouă puncte de penalizare.

Scandal la BBC! Un reporter TV s-a filmat făcând amor, ca să strângă bani pentru medicii care luptă cu noul coronavirus! VIDEO

În cazurile mai grave, în care au fost puse vieți în pericol sau a fost provocat un accident, din cauza unui act sexual în timpul mersului cu un automobil, pot fi aduse acuzați mai grave.

Imaginile video cu șoferul ce s-a gândit să își ia o porție de amor, de unul singur, la volan, au fost publicate de The Sun.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro