Live acumObservator 12
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Au fost prinși făcând amor nebun în toaleta unui restaurant și au fost dați afară! „Au ieșit roșii la față” - Video

Un cuplu de tineri a fost prins făcând amor într-o toaletă a unui restaurant din orașul scoțian Edinburgh. Un angajat care i-a surprins pe cei doi în focurile pasiunii n-a stat pe gânduri și i-a dat afară, expunându-i în fața clienților.

Un cuplu de tineri a fost prins făcând amor într-o toaletă a unui restaurant din orașul scoțian Edinburgh. Un angajat care i-a surprins pe cei doi în focurile pasiunii n-a stat pe gânduri și i-a dat afară, expunându-i în fața clienților.

Oamenii care mâncau liniștiți în restaurant au fost șocați când i-au văzut pe cei doi amorezi ieșind împreună, cu fețele roșii.

Când a ieșit din toaletă, femeia prinsă făcând amor cu partenerul ei părea că încă își aranja pantalonii.

Amorezii au fost prinși de un angajat după ce un martor care i-a văzut intrând împreună în toaletă l-a alertat pe managerul restaurantului.

„Eu și prietenul meu stăteam liniștiți când un cuplu a început să se sărute lângă toaletă. Au intrat amândoi în baia pentru bărbați. Am fost șocați. Prietenul meu i-a spus managerului restaurantului, iar acesta a trimis un angajat să verifice. Apoi, s-a stârnit o agitație și au aflat toți angajații. Personal, nu m-am putut opri din râs”, a povestit Sarah Watson, martoră la cele întâmplate.

„După aproximativ zece minute, cei doi au fot scoși de angajat din toaletă. Amândoi au ieșit râzând, dar s-au grăbit să treacă pe lângă oamenii din restaurant”, a mai povestit ea.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro