Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Păpuşile sexuale pot „vorbi murdar” şi au flexibilitate în zona încheieturilor astfel încât clienții să îşi potă îndeplini tote fanteziile.

Cei care dețin bordeluri cu păpuși sexuale în Rusia, riscă să fie amendați și condamnați la închisoare pentru neaplicarea legilor similare prostituției

Cei care dețin bordeluri cu păpuși sexuale în Rusia, riscă să fie amendați și condamnați la închisoare pentru neaplicarea legilor similare prostituției

O nouă lege ar putea fi introdusă în Rusia referitoare la cei care conduc afaceri tehnologice ce privesc sexul. Aceştia ar putea primi amenzi de până la 500 de dolari şi 2 ani de închisoare.

Legea a fost formulată de politicianul Vladimir Petrov, în Sankt Petersburg, care vrea să clarifice legea privind păpuşile sexuale robotice din Rusia, potrivit Gândul.

Sexul cu păpușile robotizate este considerat de către Vladimir Petrov la egalitate cu prostituția. Acesta susține că există doar o mică diferenţă între situaţiile în care cineva face sex cu o altă persoană sau cu o „maşinărie”, iar politicianul consideră că legile referitoare la păpuşile sexuale robotice trebuie aduse în acelaşi plan cu cele care privesc prostituţia.

Se pare că numărul bordelurilor care folosesc aceste „maşinării” a tot crescut în Rusia.

Acum doi ani a fost deschis primul loc de acest tip, în Moscova şi se pare că păpuşile pot „vorbi murdar” şi au flexibilitate în zona încheieturilor astfel încât clienții să îşi potă îndeplini tote fanteziile.

În fotografiile cu bordelul „artificial”, pot fi observate camerele luxoase, dar şi o „cuşcă” şi un perete cu oglindă, alături de mai multe televizoare LED de ultimă generaţie.

Prieto, unul dintre fondatorii LumiDolls, afirma acum ceva timp că: „ ... locul este complet legal şi are toate permisele pentru activitate”, a precizat antreprenorul, facând referire la dorinţa de a primi „aprobare” chiar de la Vladimir Putin. Clienţii vor plăti 77 de euro pe oră pentru a beneficia de compania păpuşilor sexuale. Fabricarea fiecărei păpuşi costă aproape 5.000 de euro, acestea fiind realizate dintr-un material elastic revoluţionar. Păpuşile din bordeluri sunt „dezinfectate cu săpun special” înainte şi după utilizare şi clienţii sunt încurajaţi să folosească prezervative. Mai mult, clienţii pot cere ca păpuşile să fie îmbrăcate în anumite haine.

Recomandari