Ce se întâmplă cu oamenii care nu fac amor două săptămâni consecutive! Presupunerile se adeveresc: „Asta este diferența”

 

Cât de importantă este viața intimă în cuplu? O întrebare la care medici și cercetători au oferit, de curând, un răspuns oficial și care vine să confirme temerile multor semeni de-ai noștri.

Potrivit unui studiu recent, este foarte important ca oamenii sa faca sex constant. Este important pentru bunastarea lor pe toate planurile.

Ce se intampla daca nu faci sex doua saptamani? Sexologii sustin ca iti va creste nivelul de stres. Conform unui studiu recent, oamenii care intretin relatii intime regulat sunt mai putini stresati si sunt mai calmi. Lipsa de sex a organismului duce la acumulare de stres si nervi.

In timpul sexului, corpul elibereaza mai multe endorfine. Aceste substante dau o stare de bine si reduc stresul, dar si supararile. Este motivul pentru care ne simtim relaxati dupa sex si unii chiar adorm imediat dupa, informeaza adevarul.ro.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI