Ce se întâmplă în corpul tău dacă nu faci dragoste o perioadă! O să rămâi surprins

 
+2 click pentru
galerie

Cu siguranță te-ai întrebat măcar o dată în viață ce se întâmplă dacă nu faci sex o lungă perioadă de timp. Specialiștii au studiat atent problema și au descoperit ce efecte are asupra corpului decizia de a nu mai face dragoste pentru o perioadă!

De când lumea și pământul există tot felul de credințe potrivit cărora o persoană care nu face dragoste mult timp ar putea s-o ia razna. Nimic mai fals! Această falsă concepție mai este răspândită și astăzi printre oameni de toate vârstele, dar studiile făcute de către oamenii de știință vin să contrazică totul.

Astfel, o persoană care nu face sex pentru mai mult timp are un risc mult mai scăzut de a face boli cu transmitere sexuală (deși asta nu scutește nevoia de a face analize anuale, mai ales în cazul femeilor).

Un alt avantaj este faptul că după o perioadă în care nu ai făcut dragoste, momentele de extaz ar putea să devină mult mai intense.

De asemenea, oamenii de știință au descoperit faptul că persoanele care nu fac sex mult timp riscă să devină mai depresive și mai puțin fericite. Atunci când nu faci dragoste mai mult timp corpul prezintă un nivel mai scăzut de endorfine (hormonii fericirii), așa că ai putea să simți că ești ceva mai predispus la momente de tristețe și anxietate.

Persoanele care nu fac sex mult timp au o scădere semnificativă a dorinței sexuale.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI