Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Dacă iubitul tău face aceste 10 lucruri, înseamnă că-ți va fi fidel pentru totdeauna. TESTUL ADEVĂRULUI!

Fidelitatea joacă un rol extrem de important în relații și pentru ca lucrurile să evolueze, este necesar ca ambii partener să se respecte reciproc și să rămână fideli unul altuia.

Fidelitatea joacă un rol extrem de important în relații și pentru ca lucrurile să evolueze, este necesar ca ambii partener să se respecte reciproc și să rămână fideli unul altuia.

Mai jos, vei găsi o listă cu cele mai evidente semne care demonstrează că poți avea încredere în partenerul tău și poți sta liniștită pentru că îți va rămâne fidel. Le-ai observat până acum?

1. Își ține mereu promisiunile.

Încrederea este la fel de importantă ca și fidelitatea și acestea două nu pot exista una fără cealaltă. Dacă iubitul tău spune ceva și face tot posibilul să se și întâmple, înseamnă că te iubește și că îți este fidel.

2. Îți place prietenele, dar menține o distanță pentru că te respectă.

Studiile recente arată că 45% dintre bărbați sunt atrași de prietenele parteneri lor și de cele mai multe ori, acești aleg să facă un pas către o aventură cu ele.

Dacă iubitul tău nu se bagă în discuție atunci când și prietenele tale prin preajmă și nu manifestă nici un interes pentru ele, deși atracția există, însemnă că trebuie să-l păstrezi în viața ta.

3. Nu ține secrete față de tine.

Într-o relație sănătoasă, partenerii nu au niciodată secrete unul față de celălalt. În momentul în care există lucruri pe care le ascunzi de partenerul tău, înseamnă că nu ai ce să cauți în relația respectivă.

4. Nu mai simte absolut nimic pentru fostele lui.

Mulți oameni tind să se întoarcă la fostele relații sau, cel puțin, să mai țină legătura cu fostele iubiri. Totuși, un bărbat care îți este 100% fidel, nu te va face niciodată să te îndoiești de fidelitatea lui și nu-și va dori să vorbească cu fostele.

5. Este interesat să fie cel mai bun prieten al tău și, în același timp, sufletul tău pereche.

Pentru a avea o relație de invidiat, bazată pe încredere și iubire, tu și partenerul tău trebuie să fiți cei mai buni prieteni. Tu trebuie să fii cea căreia îi spune totul și invers.

6. Se simte apreciat.

Dacă îți faci partenerul să se simtă apreciat și iubit, nu va avea de ce să caute acest lucru în brațele altei femei. 90% dintre bărbați caută să aibă aventuri în momentul în care nu sunt apreciați.

7. Se gândești la nevoile tale.

În momentul în care un bărbat iubește și vrea să-i fie loial unei femei, se va gândi întotdeauna la binele și de cele mai multe ori va acționa gândindu-se la nevoile femeii de lângă el și la binele ei, mai mult decât la al lui.

8. Este mulțumit din punct de vedere intim.

Peste 52% dintre bărbați au aventuri în momentul în care partenera lor nu îi mai satisface din punct de vedere intim. Totuși, uneori infidelitatea se află în venele bărbaților și oricât de bine le-ar fi lângă o femeie, tot vor fugi în brațele alteia.

9. Nu flirtează și nu se uită pe stradă la alte femei.

Dacă iubitul tău are ochi doar pentru tine, înseamnă că nu te va înșela niciodată. În momentul în care se uită după fiecare femeie care trece pe lângă voi și nu pierde nici o ocazie să flirteze cu altele, este clar că nu poți avea încredere în el.

10. Face planuri de viitor.

Un bărbat care are gânduri serioase cu o femeie, va vorbi la plural când este vorba despre o excursie sau despre orice, în general, și te va include în toate planurile lui de viitor.

Sursa: estisuperba.ro

Recomandari