Live acumFilm: Printesa indaratnica (SUA 2001)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

De ce nu mai vrea să facă dragoste cu tine! Răspunsul care îți poate schimba complet viața

Există tot felul de discuții, glume și controverse cu referire la lipsa de sex ce apare în special la cuplurile căsătorite, dar nu numai. Ți-ai pus vreodată întrebarea „de ce nu mai vrea să facă dragoste cu mine” și care este adevăratul motiv pentru care partenerul tău de viață refuză o partidă de amor?

De ce nu mai vrea să facă dragoste cu tine! Răspunsul care îți poate schimba complet viața

Nu mai este o noutate faptul că există numeroase voci care susțin că viața amoroasă după căsătorie sau după ceva timp de relație se transformă, iar femeile încep să aibă tot mai des „dureri de cap”! Atunci, partenerul își pune, în mod firesc, întrebarea: „de ce nu mai vrea să facă dragoste cu mine”.

Se pare că aceste „dureri de cap” au și o explicație cât se poate de clară. Când vine vorba de femei, acestea se plictisesc mult mai ușor la capitolul sex și astfel, partidele voastre de amor, dacă nu aduc ceva nou, vor deveni doar o rutină.

„DE CE NU MAI VREA SĂ FACĂ DRAGOSTE CU MINE?”

Nu are neapărat legătură cu faptul că nu mai există atracție fizică, ci efectiv femeilor nu le place rutina, mai ales când sunt obosite.

Ai putea să încerci să mai condimentezi viața de cuplu cu un preludiu mai intens sau chiar cu un joc de începe dimineața, în pat sau printr-un sms mai sexy, și se termină apoi seara în pat!

Dacă ești femeie și ți-ai pus întrebarea „de ce nu mai vrea să facă dragoste cu mine”, atunci află că și bărbații au nevoie să „îi distrezi în pat”.

Chiar dacă arăți extrem de sexy și chiar dacă te iubește, partenerul tău așteaptă să mai preiei și tu inițiativa, să domini sau chiar să surprinzi în dormitor!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro