Dependentă de amor! O femeie a ajuns să se culce și cu șase bărbați pe noapte! „Am făcut totul ca să...”

 
+2 click pentru
galerie

O femeie dependentă de sex a dezvăluit la ce concluzie a ajuns să facă amor chiar și cu șase bărbați într-o noapte!

O cheamă Laurie Jade Woodruff, are 30 de ani, arată extraordinar de bine din punct de vedere fizic și toți bărbații o doresc. Femeia a mărturisit că este o adevărată nimfomană (dependentă de sex) și că, până de curând, avea obiceiul să facă amor chiar și cu șase bărbați într-o noapte.

Mai mult decât atât, femeia a mărturisit că întreaga sa viața se contura în funcție de plăcerile sale carnale. Se întâlnea cu străini pentru aventuri de o noapte sau își făcea de cap prin cluburi.

Laurie și-a început viața sexuală la 12 ani și de atunci, dependența ei de sex a devenit tot mai greu de controlat. Spune că a avut în jur de o sută sau două sute de parteneri de-a lungul vieții.

Apoi, ceva s-a schimbat: femeia a rămas gravidă și astfel, în viața ei a apărut Henry, un băiețel pe care îl iubește și pentru care a decis să se schimbe.

A căutat ajutor specializat și acum femeia duce un stil de viață normal, fără excese...amoroase! Spune că a făcut totul de dragul copilului, pentru a-i acorda atenția de care acesta are nevoie.facebook whatsapp twitter pinterest