Dezvăluiri ale unui cuplu de swingeri. Ce se petrece la orgiile organizate în camerele „de joacă”: 25 de perechi faceau amor, in timp ce noi...

 

Cuplurile care preferă schimbarea partenerilor de sex nu reprezintă o noutate nici măcar pentru România. Există multe perechi, care decid să practice astfel de nebunii amoroase, aceștia având o comunitate destul de numeroasă, care stă bine ferită de ochii curioșilor.

Sarah Jane Banahan a prins gustul acestui stil de viaţă atunci când a organizat o petrecere supriză de sex pentru aniversarea iubitului ei. Aceasta a declarat că ea şi prietenul au devenit swingeri în urmă cu 6 ani şi de atunci niciunul dintre ei nu a devenit gelos pe celălalt.

De asemenea, şi asistenta Suzannah (n. r. nume fictiv pentru protejarea identităţii) că niciodată nu va uita primul eveniment de acest tip la care a participat – sexul protejat nu părea ceva de care participanţii ar fi fost preocupaţi: „Eu şi prietenul meu am sfârşit prin a privi alte cupluri făcând sex în camere numite «de joacă» - cinci paturi uriaşe, aşezate unul lângă celălalt, cu 25 de persoane făcând sex, organizate în diferite grupuri”, informează gândul.info.

Potrivit publicaţiei The Sun, se pare că în rândul britanicilor există destul de multe grupuri de acest fel care organizează petreceri sexuale nocturne.

Există numeroase cluburi care organizează petreceri de swingeri în Marea Britanie, iar potrivit unei liste online se pare că există cel puţin 90.facebook whatsapp twitter pinterest