Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Făcea amor zilnic, dar și-a distrus sănătatea! Ce au descoperit medicii i-a lăsat muți: „N-o să mai las pe nimeni să mă atingă!”

Făcea amor zilnic, uneori chiar de mai multe ori în 24 de ore, dar simțea că ceva era n neregulă. Când a ajuns pe masa unui medic, specialistul a rămas fără cuvinte. După diagnosticul primit, tânăra a jurat să își schimbe complet viața!

Arhivă

Nunu a a ajuns la medic cu dureri cumplite. Problema ei nu era recentă, dar evoluase treptat în ultimele săptămâni. Tânăra a participat la e emisiune TV, „The Sex Clinic”, în care pacienții primesc sfaturi medicale gratuite de la specialiști.

Tânăra avea o problemă. Atuncă când făcea amor, partenerul ei îi tot spunea că nu se putea apropia de zona ei intim, din cauza mirosului neplăcut. Dar asta n-o deranja deloc. Problema ei adevărată a apărut atunci când a apărut durerea.

„Așa mi-am dat seama că se întâmpla ceva acolo, simțeam și eu mirosul urât, dar nu am băgat în seamă”, a spus ea.

După ce a ascultat-o cu atenție, medicul a început să-i pună întrebări. Când au ajuns la capitolul igienă și îngrijire, răspunsurile lui Nunu au fost absolut șocante.

Tânăra a recunoscut că în timpul dușului nu își atingea zona intimă, așa că o igienă corespunzătoare era practic inexistentă.

Lipsa ei de grijă plus simptomele tinerei au dus la un singur diagnostic: vaginoză bacteriană.

Când a înțeles că și-a făcut rău singură, Nunu a jurat că își a schimba total viața. Câteva săptămâni mai târziu, reporterii emisiunii au făcut un nou interviu cu „pacienta”:

„Nu mai las pe nimeni să mă atingă, cel puțin o perioadă. Mă spăl de două ori pe zi, așa cum mi-a spus medicul. Nu voi mai repeta greșeala”, a spus Nunu.

Ce este vaginoza bacteriană?

Vaginul adăposteşte în mod normal diferite tipuri de bacterii. Unele dintre aceste bacterii sunt „prietenoase”, în timp ce alte pot fi dăunătoare.

Vaginoza bacteriană este o afecţiune care apare în prezenţa unui dezechilibru între aceste tipuri de bacterii şi a unei dezvoltări excesive a bacteriilor dăunătoare. Este cauza cel mai des întâlnită a secreţiilor vaginale şi afectează până la 1 din 3 femei, inclusiv 20% dintre femeile însărcinate.

Recomandari