Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Fiica a făcut amor nebun până a rupt patul mamei! Ce reacție șocantă a avut femeia când a văzut totul

O mamă s-a supărat atât de tare când a descoperit că fiica ei i-a rupt patul în timpul unei partide de amor, încât femeia a reacționat în cel mai șocant mod posibil!

Practic, ea a decis s-o dea în judecată pe tânâră, obligând-o să plătească „daune” de o mie șase sute de lire, pentru un pat nou!

Acesta nu este scenariul unui film, ci o întâmplare reală petrcută recent în Australia! Nicole a descoperit cu stupoare faptul că fiica ei, Rhiannon, și-a făcut de cap cu iubitul în patul ei și, fiindcă partida de amor a fost atât de intensă, patul s-a rupt!

Furioasă, mama și-a luat fiica și au mers împreună la o emisiune TV din Australia, unde oamenii se pot da în judecată în mod fictiv și pot primi o soluționare a cazului cu care se confruntă.

Nicole (mama) și Rhiannon (fiica)

Femeia și-a spus supărarea în mod public și a cerut ca fiica ei să îi plătească daune de o mie șase sute de lire, pentru a cumpăra un pat nou!

În apărarea ei, fiica susține că nu de puține ori a auzit lucruri indecente din camera mamei, lucruri pe care „un copil nu ar trebui să le audă”.

Nu știam dacă fata și-a despăgubit mama, dar cu siguranță cazul a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea!