Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Jocul amoros periculos ce i-a înnebunit pe români! O femeie din Botoșani a ajuns la spital cu dureri cumplite. A fost operată de urgență

O femeie din Botoșani a ajuns la spital cu dureri cumplite. Rușinată de motivul pentru care ajunsese în acea stare, a ascuns adevărul. Când au aflat ce făcuse, medicii au dus-o imediat în sala de operații.

Arhiva

Un nou joc amoros face victime în România. O femeie în vârstă de 28 de ani din Botoșani a ajuns la spital cu o problemă neobișnuită.

Speriată, tânăra a sunat la Ambulanță, din cauza unei sângerări la nivel vaginal. Îi era rușine să recunoască ce făcuse, așa că le-a spus medicilor că avea o problemă în zona intimă pentru care folosea un spray special, iar în weekend, din greşeală, ar fi introdus capacul în vagin şi nu l-a mai putut scoate, scrie monitorulbt.ro.

Însă medicii nu au crezut nicio clipă povestea pacientei. În cele din urmă, femeia a spus ce se întâmplase, de fapt. Ea își introdusese, în mod voit, un tub de spray în vagin, iar capacul a rămas...blocat.

O învățătoare a făcut amor de sute de ori cu cel mai bun prieten al fiului ei: „S-a întâmplat și în locuri publice”

Speriată şi cu dureri din ce în ce mai puternice, a apelat la ajutorul medicilor.

„Femeia prezenta o sângerare la nivel genital, iar la examinare a precizat că şi-a introdus intravaginal un spray odorizant în urmă cu o zi, cu reţinerea capacului. A fost anesteziată şi s-a extras capacul, chirurgical”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

După o internare de câteva zile, tânăra a fost externată din spital, urmând să revină pentru un control, 30 de zile mai târziu.

Și-a găsit fiul fără suflare, după ce îi spusese, cu câteva minute înainte, că se simte obosit: „Era ars pe mâini și brațe”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro