Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Jocul sexual periculos care i-a înnebunit pe toți! Ce au ajuns să facă bărbații, în căutarea plăcerii

Un nou trend sexual capătă avânt printre tinerii din întreaga lume și specialiștii trag un semnal de alarmă cu privire la pericolele la care se expun aceștia, fără să își dea seama. Ce au ajuns să facă oamenii, în căutarea plăcerii? Femeile sunt cele care riscă să sufere cel mai mult!

Ce au ajuns să facă bărbații în căutarea plăcerii

Studiile recente au scos la iveală că în ceea ce privește capitolul sex, tinerii sunt mereu în căutare de noutăți și senzații tari, fără a se gândi că există totuși și anumite consecințe.

Numeroase femei din întreaga lume au prins curajul să povestească faptul că partenerii lor sexuali au început să recurgă la gesturi periculoase în demersul de-a obține plăcerea și de-a condimenta puțin viața din dormitor.

Este și cazul tinerei Grace Millane de 22 de ani din Marea Britanie, care a povestit că a găsit un bărbat un site de întâlniri cu care părea să se înțeleagă bine. Doar că lucrurile au luat-o complet razna atunci când au ajuns în dormitor.

Ce au ajuns să facă bărbații în căutarea plăcerii

Practic, în timpul partidei de amor, bărbatul a început s-o strângă de gât atât de puternic, încât femeia a simțit că va leșina. În mod curios, deși i-a cerut de multe ori să nu se mai repete acest lucru, bărbatul a continuat să o strângă de gât sau să recurgă și la alte gesturi, precum pălmuitul sau strânsul puternic de gât, de brațe și chiar legatul.

Tânăra vrea să tragă astfel un semnal de alarmă cu privire la noul trend ce promovează violența și actele de teribilism în dormitor, în dorința de-a se obține plăcerea.

Specialiștii avertizează însă că există și pericole la care puțini se gândesc. Anumite leziuni la nivelul gâtului pot cauza asfixiere, așa că partenerii trebuie să aibă multă grijă dacă recurg la astfel de practici pentru a crește pasiunea în dormitor.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro