Live acumObservator 23
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Mitul ce distruge încrederea femeilor în dormitor, demontat: „Nu mai credeți asemenea prostii, nu fac decât să vă distrugă plăcerea!”

Nadia Bokody este hotărâtă să scape femeile de povara unui mit ce nu are nicio legătură cu realitatea. Potrivit acesteia, este vorba despre o nou metodă de manipulare, menită să le facă pe reprezentantele sexului frumos să fie rușinate de propriul corp.

Nadia Bokody

„Și tu ai fost afectată de acest mit absurd?” și-a întrebat Nadia cititoarele.

Nadia Bokody este un sexolog celebru în Australia. Materialele postate de ea au mii de cititori și cel puțin la fel de multe comentarii, unele deloc plăcute.

Ea a dezvăluit că a fost ținta unor mesaje cumplite, în urma publicării unui articol în care vorbea despre „revoluția sexuală” pe care a trăit-o după divorț.

„Oamenii puneau pariuri încercând să ghicească câte boli cu transmitere sexuală am luat în acea perioadă (răspunsul este zero, apropo) și cum sigur mi-am „distrus” vaginul. Atunci mi-am dat seama cât de puține lucruri se cunosc despre sexualitatea feminină și despre igiena de după sex.

Următoarele zile, emailul meu a fost plin de mesaje de la bărbați care îmi scriau despre „vaginul meu lărgit”. Oribil!”, a scris Nadia pentru news.com.au.

După ce a trecut peste șocul inițial, situația a început s-o amuze. Cum ar putea crede cineva că o viață sexuală atcivă ar putea afecta mușchii peretelui vaginal?

„A sugera că o femeie care a avut un număr mare de parteneri sexuali sigur are un vagin „lărgit” e ca și cum ai spune că bărbaților li se micșorează penisul dacă fac mult sex. Este absurd și comic!”, a continuat ea.

„Nu există nicio dovadă anatomică, fiziologică sau științifică ce ar putea susține o asemenea prostie! Este un mit apărut doar pentru a le face e femei să le fie rușine de dorințele lor, de corpul lor și de a încerca să elimine orice plăcere legată de sex.”

Mai mult, Nadia a explicat că această dorință nebună de a le obliga pe femei să fie rușinate de propria sexualitate nu face decât afecteze relațiile acestora cu partenerii.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro