Live acumObservator Sport
Prime Time 20:00Observator Sport

O bunică de 59 de ani, dezvăluiri fierbinți din dormitor! Ce face femeia: „E un îngeraș pervers”

O bunică de 59 de ani a devenit noua senzație a internetului după ce a dezvăluit detalii fierbinți din dormitorul ei! Femeia se laudă cu o viață amoroasă de invidiat!

O bunică face senzație pe internet cu dezvăluirile sale

Mandy Jones are 59 de ani, trei copii și nepoți, dar cu siguranță nu reprezintă modelul clasic de bunică ce își petrece liniștită bătrânețile. De fapt, femeia spune că se simte mai tânără ca niciodată și că viața ei a devenit mult mai palpitantă și mai frumoasă, odată ce a început să petreacă timp pe diferite site-uri matrimoniale.

Așa l-a cunoscut pe Andrew, un bărbat de 52 de ani, cu care a făcut amor în fiecare cotlon al casei, inclusiv în grădină.

Femeia din Cheshire (Marea Britanie) a decis să facă o schimbare în viața ei, după două căsnicii eșuate. Și-a încercat norocul pe la diferite întâlniri, dar adevărata dragoste a apărut atunci când l-a cunoscut pe Andrew pe un site de matrimoniale.

Tatuajul pe care l-a făcut bunica Mandy

Se pare că bărbatul ar fi ajutat-o să-și descopere „latura perversă”, lucru de care acum se bucură din plin.

Și ca să celebreze toată această bucurie din plan sentimental, bunica Mandy și-a făcut un tatuaj inedit pe posterior: un îngeraș pervers.

Britanica a mai declarat că abia acum simte că trăiește cu adevărat, după ce a decis să se pună pe ea pe primul loc. Prin prezentarea poveștii sale de viață, Mandy dorește să încurajeze femeile să nu vadă în divorț o tragedie și să încerce mereu să trăiască intens, cu multă încredere în forțele personale.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro