Live acumObservator 23
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

O elevă de 14 ani a trimis poze sexy unui băiat de pe internet, dar a descoperit că e profesorul ei! Ce a urmat

Un profesor de 31 de ani este cercetat și riscă ani grei de închisoare după ce a ieșit la iveală faptul că a adus o elevă de 14 ani în pragul sinuciderii, după ce a recurs la practici de tip sectortion!

Ce descoperire șocantă au făcut polițiștii

Brandon Lane McCullough din statul american Missouri, professor la liceul Cassville, s-a prefăcut și și-a inventat pe internet identitatea unui puști de 15 ani, pentru a intra în vorbă cu o elevă de 14 ani, pe Kik. Acesta și-a jucat atât de bine rolul de adolescent încât a convins-o pe fată să îi trimită numeroase poze și videouri în care apare în ipostaze indecente.

citește și: Prădătorii sexuali, metodă nouă de-a acționa! O fată a fost găsită în două zile de violator! Bărbatul o aștepta acasă

Ulterior, bărbatul a șantajat-o pe adolescent că va trimite materialele familiei și prietenilor fetei, dacă nu continuă să se pozeze în ipostaze sexy și să-i arate acest lucru. Eleva a fost la un pas de sinucidere, din cauza presiunii la care a fost supusă.

Fenomenul capătă amploare și poartă numele de „sextortion”. Practic, infractorii recurg la identități false pentru a câștiga încrederea victimelor și, odată primite materialele compromițătoare, trec la șantaj.

Profesorul acuzat că a recurs la sextortion

Profesorul a fost arestat și urmează să fie cercetat pentru faptele sale. Șocant este faptul că acesta a recunoscut cu nonșalanță faptul că tânăra de 14 ani nu a fost singura sa victimă.

citește și: Un bărbat a vrut o noapte de amor nebun cu iubita, așa că a luat stimulente pentru tauri! Ce a urmat

FENOMENUL SEXTORTION CAPĂTĂ AMPLOARE. CE PRESUPUNE

Cei de la Internet Watch Foundation au prezentat cazul unei tinere care a fost abordată în mediul online de ceea ce părea a fi un reprezentant al unei firme de modeling. Fetei i s-au cerut poze cât mai provocatoare pentru a fi admisă la falsa agenție. Fata de 13 ani a acceptat și a doua zi a trăit un adevărat coșmar, atunci când falsul reprezentant al firmei de modeling a intrat cu forța în casă peste ea și a agresat-o sexual.

citește și: Noul trend amoros ce pune tinerii pe jar! Ți se poate întâmpla în cel mai nepotrivit moment, pe Facebook! La ce să te aștepți

Astfel de practici sunt condamnabile și sunt aspru pedepsite de lege, motiv pentru care oamenii legii încurajează oamenii ca, atunci când află sau descoperă astfel de situații sau fotografii indecente cu minore în mediul online să raporteze totul la polițiști. În același timp, tinerele sunt sfătuite să fie extrem de precaute cu fotografiile sexy sau indecente pe care aleg să le lanseze în mediul online, dar și cu privire la informațiile legate de oraș, adresă sau orice ar putea ajuta la localizare

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro