Româncele îşi caută dragostea pe site-uri matrimoniale! Ce îşi doresc de la bărbaţi

 

Româncele îşi caută dragostea pe site-uri matrimoniale. Femeile car se înscriu pe astfel de site-uri sunt tot mai tinere şi mai pretenţioase. 

Româncele care își caută dragostea pe site-uri matrimoniale vor parteneri cu o carieră de succes, dar şi cu atitudine. Ele susțin că fizicul bărbaților nu este suficient pentru a le atrage atenţia.  

Cele mai multe dintre româncele care îşi caută dragostea online au un nivel de educaţie ridicat, arată un studiu. Ele sunt tinere, optimiste şi comunicative.

„Sunt femeile din zona de marketing, din sistemul sanitar. Sunt angrenate în carieră şi au destul de puţin timp liber, atunci apelează la mediul online pentru dating, pentru a-şi întâlni partenerul”, a spus reprezentantul unui site de dating. 

Pe harta matrimonialelor, predomină oraşele dezvoltate din punct de vedere economic. Cele mai multe anunţuri sunt din Capitală, Braşov, Cluj-Napoca şi Iaşi.

„În prezent, femeile caută acel bărbat care să fie amuzant, care să fie foarte aproape de pasiunile lor, astfel încât, imediat după ce ele termină şi pleacă de la serviciu, dacă se întâlneşte cu un astfel de bărbat, să simtă că petrec timp de calitate, că au ce discuta. Dincolo de căsătorie, ele caută acel partener care să fie apropiat de stilul lor de viaţă”, a mai spus reprezentantul unui site de dating. 

Femeile care îşi caută parteneri online sunt predominant zodiile leu, rac sau capricorn. Şi cele mai multe dintre ele vor relaţii serioase, de durată.

Studiul mai arată că, faţă de anul trecut, vârsta medie a burlăciţelor de pe internet a scăzut cu 10 ani. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI