Șase lucruri care îți arată că iubitul tău nu te înșală. Ultimul e relevant pentru orice femeie

 

Obișnuiești să-l verifici, te temi că te poate înșela și vrei să fii sigură că nu există niciun pericol pentru relația voastră? Trebuie să știi că sunt lucuri care îți arată că el poate să nu fie genul de bărbat infidel, ci chiar te respectă și nu ar risca niciodată să te piardă dacă totul merge bine în cuplu.

1. Prietenii lui sunt implicați în relații serioase

Că să îți faci o idee despre el, uită-te la anturajul lui. Dacă amicii lui sunt tipi serioși, respectuoși, implicați în relații serioase, probabil că nu ai de ce să îți faci griji. Știi vorba aia: cine se aseamănă, se adună.

2. Este extrovertit

Studiile au arătat că persoanele introvertite sunt mai infidele. Se pare că acestea cad mai ușor pradă tentațiilor, lucrurilor noi. Extrovertitii au șanse mai mici să însele pentru că sunt persoane sociabile, care nu se lasă atât de ușor manipulate. Nu sunt atât de influențabili ca introvertiții.

3. Provine dintr-o familie numeroasă

O spun sondajele. Bărbațîi care ai mai mulți frați/surori înșală mai puțîn decât cei singuri la părinți. Nu înțelegem legătură, dar dacă așa spun sondajele

4. Este încă „intresat” de tine

Între voi nu s-a pierdut acea „conexiune” specială: încă vorbiți deschis unul cu celălalt, va faceți planuri de viitor, va alintați și va declarați dragostea.

5. Aveți certuri mici

Asta înseamnă că îi pasă. Un bărbat care înșală are o atitudine pasivă.

6. Faceți amor des

Lipsa satisfacției intime acasă îi face pe mulți bărbați să o caute în altă parte. Dacă există încă acțiune în dormitor, sunt șanse mici să te însele.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI