Sigur nu ştiai asta. Lucrurile pe care bărbații le găsesc super atrăgătoare la o femeie

 

Dacă vrei să îl cucereşti şi nu ştii cum, iată câteva idei care te pot ajuta. Lucrurile de mai jos sunt valabile pentru toţi bărbaţii, spun specialiştii 

Să-ţi zărească decolteul: Da, nu e nici un secret: bărbaţilor le plac sânii! Iar dacă zăresc un pic din decolteul tău atunci când te apleci, vor fi mai mult decât fericiţi!

Să-i şopteşti ceva la ureche: Atunci când aud o femeie şoptind, bărbaţii sunt foarte incitaţi. Bineînţeles, dacă spune ceva sexy. Dacă le şopteşte ceva despre curăţenia din casa efectul cu siguranţă nu va fi acelaşi!

Să-i găteşti: Nu trebuie să ai talentul unui chef exeprimentat, este suficient doar să fierbi nişte paste, să presari nişte parmezan deasupra şi să cinaţi la lumina lumânărilor. Dacă cina va fi însoţită şi de un vin bun, l-ai cucerit fără drept de apel!

Să-i stai în braţe: Nu contează dacă sunteţi în public sau în intimitate. Dacă te aşezi la el în braţe, imediat gândul lui va zbura şi la alte îmbrăţişări fierbinţi.

Să te vadă îmbrăcată cu hainele lui: Nu trebuie neapărat să porţi o rochie sofisticată ca să-l impresionezi. Dacă te plimbi prin casă cu cămaşa sau cu tricoul lui pe tine, cu siguranţă asta îl va incita. Şi se va gândi cum să ţi-o dea jos!

Să-l priveşti în ochi: să stabileşti un contact vizual poate fi o chestie foarte sexy pentru un bărbat. Mai ales atunci când privirea ta este încărcată de anumite înţelesuri.

Să-l tachinezi: Adică să-l atingi întâmplător, cu vârful degetelor sau cu buzele. Cu siguranţă se va gândi mai departe, la atingeri mult mai pasionale. Şi, mai mult decât atât, se va gândi cum să te atingă la rândul său.

Să-ţi simtă parfumul: Mirosul parfumului tău poate să-l incite la fel de mult precum înfăţişarea ta. De aceea trebuie să ai mereu la tine un parfum seducător, pe care să-l pulverizezi înainte de fiecare întâlnire.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe