Testează-le și tu! Cele 4 cuvinte pe care orice bărbat vrea să le audă de la femeia de lângă el

 

Există anumite lucruri care îi fac fericiți și anumite cuvinte pe care orice bărbat ar vrea să le audă și care vor trezi în el cele mai profunde emoții.

Iată care sunt cele 6 cuvintele cărora bărbații nu le pot rezista:

1. „Chipeș”. 

Orice bărbat are nevoie de complimente, la fel cum au și femeile. Orice bărbat vrea să i se spună că arată bine, că e arător sau bine îmbrăcat.

2. „Uriaș/ă”. 

Pentru a face un bărbat să se îndrăgostească trebuie să-i gâdili orgoliul. Dacă îi spui că anumite părți ale corpului lui sunt uriașe se va simți foarte bine. Bărbaților le plac exagerările pentru că se vor simți puternici și mai importanți.

3. „Atrăgător.”

În momentul în care îi spui unui bărbat să este atrăgător, îi va plăcea la nebunie. Nu va conta dacă abia v-ați cunoscut sau dacă aveți o relație de 10 ani. Este foarte important să mai strecori din când în când o laudă la adresa lui.

4. „Cel mai bun/deștept/priceput”.

Nu contează dacă te ajută să repari ceva prin casă sau dacă rezolva ceva pentru tine. Spune-i că este bun la ceva practic  și să nu știi ce te-ai face fără el. Bărbații vor să știe că depinzi de ei într-o oarecare măsură.

De asemenea, sintagma: „Am încredere totală în tine.” îl va cuceri total. Încrederea este absolut necesară în cuplu și iubitul tău chiar vrea să știe cât de mult ai încredere în el așa că spune-i.

Sursa: estisuperba.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE