Live acum Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Trendul în materie de amor care le-a înnebunit pe femei, chiar și pe cele măritate! Ce au ajuns să facă în căutarea plăcerii

Un nou trend sexual a început să facă senzație printre femei și specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce au ajuns să facă femeile în dormitor, în căutarea plăcerii?

Trendul sexual care le-a înnebunit pe femei, chiar și pe cele măritate! Ce au ajuns să facă în căutarea plăcerii

Studiile recente au scos la iveală că în ceea ce privește capitolul sex, tinerii sunt mereu cei aflați în căutare de noutăți și senzații tari.

Totuși se pare că un nou trend sexual capătă amploare în lume, dar mai ales în Marea Britanie.

Acesta a fost observat în mod special de către proprietarii de magazine de tip sex shop, care au început să înregistreze un număr tot mai mare de comenzi pentru roboți sexuali, meniți să incite imaginația și să stârnească plăcerea.

Robotul sexual, noul trend sexual

În mod surprinzător, cele mai multe comenzi sunt făcute de către femei ce au trecut de vârsta de 50 de ani și care comandă roboții după anumite criterii personale.

În mod surprinzător, proprietarii de magazine tip sex shop au dezvăluit că nu numai femeile singure cumpără astfel de roboți sexuali, ci chiar și cele măritate și cu copii!

Așa cum era de așteptat, descoperirea făcută la britanici a făcut rapid înconjurul lumii și informația a devenit virală în toată lumea.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro