Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Un bărbat a vrut o noapte de amor nebun cu iubita, așa că a luat stimulente pentru tauri! Ce a urmat

Un bărbat și-a dorit extrem de mult să își impresioneze partenera în pat, așa că a luat un medicament menit să crească performanțele sexuale ale taurilor. Doar că rezultatul a fost unul greu de uitat prea curând!

Un bărbat a luat stimulente destinate taurilor

Un om în vârstă de 30 de ani a călătorit în Mexic și de acolo și-a luat un stimulent sexual pentru tauri, despre care mulți i-au spus că poate fi folosit cu încredere și la oameni, dacă își doresc o experiență sexuală de neuitat. Doar că aceștia au uitat probabil să îi spună și dozajul corect!

Bărbatul pus pe fapte mari a luaat stimulentul și, în scurt timp, efectele au început să apară. Problema cea mare, însă, a fost că „efectul” nu s-a mai și oprit, făcându-l pe om ca, timp de trei zile, să nu se poată mișca din pat de durere.

Bărbatul dornic de senzații tari a ajuns de urgență la spital

Văzând că nu mai trece, acesta a decis să-și ia inima în dinți și să meargă la spital, pentru a cere ajutorul medicilor.

Aceștia s-au amuzat puțin de cazul pacientului dornic de o noapte de neuitat alături de iubita lui, dar l-au și tratat corespunzător, rezolvând problema delicată.

Așa cum era de așteptat, cazul a ajuns și pe internet și a devenit imediat viral în toată lumea, stârnind amuzamentul tuturor! Nu întotdeauna „leacurile” vândute de alții sunt și cele mai potrivite!