Și-a omorât copilul pentru sex! Ce descoperire înfiorătoare au făcut polițiștii „Coastele lui...”

 
+3 click pentru
galerie

Un caz șocant a oripilat oamenii din întreaga lume. Doi părinți și-au omorât copilul de doar nouă săptămâni, într-un atac de furie. Totul ar fi pornit de la o partidă de sex!

Situație mai mult decât revoltătoare! Doi părinți sunt acuzați că și-au omorât copilul de doar nouă săptămâni, atunci când Luke Morgan (26 de ani) și iubita sa, Emma Cole (22 de ani) au început să se certe.

Cei doi tineri locuiau cu bebelușul lor într-un apartament de două camere din Burntwood, Staffordshire (Marea Britanie). După ce a consumat o cantitate importantă de alcool, tânărul a vrut să facă dragoste cu partenera sa, dar aceasta i-a reproșat că nu este momentul, fiindcă cel mic încă nu a adormit.

                               Un copil a fost omorât de propriul tată

Nu a mai durat mult și bărbatul, sătul de certurile pe care le tot avea cu iubita de când a apărut copilul, s-a năpustit asupra celui mic și s-a răzbunat, omorându-l.

Ulterior, medicii legiști au descoperit inclusiv coaste rupte la copil, ca și când ar fi fost strivit în zona de abdomen.

Așa cum era de așteptat, părinții urmează acum să fie anchetați și judecați pentru modul în care și-au omorât copilul, totul din cauza unei partide de amor.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI