Fără rușine! Ritual straniu pentru adulți, în văzul tuturor! „Făceau amor chiar acolo, înconjurați de femei care cântau”

 

O femeie care a mers la o plimbare cu câinele ei prin pădure a avut parte de o surpriză cumplită. Ea a descoperit un cuplu care făcea amor în ceea ce părea a fi un ritual extrem de straniu, fiind înconjurat de mai multe femei care cântau.

Femeia, din orașul englez Leeds, a spus că a raportat acest incident la poliție, pentru indecență în spațiul public.

Ea a avut parte de surpriza neplăcută pe 11 ianuarie, după-amiază.

„Am lăsat câinele să alerge, iar el a ajuns într-un loc din pădure unde copiii obișnuiesc să se joace, iar oamenii să se plimbe”, a povestit femeia, care a dorit să își păstreze anonimatul.

„După ce a dispărut din câmpul meu vizual, am auzit ceva ca un strigăt, așa că m-am dus să îl iau. Am crezut că speriase pe cineva. Am auzit o voce strigând într-o limbă diferită, iar apoi am văzut o femeie de vreo 30 de ani întinsă pe un cearșaf alb”, a mai povestit ea.

Femeia a mai spus că inițial a crezut că acea persoană era decedată, dar după ce s-a apropiat, a realizat ce se întâmpla, zărind și un bărbat în același loc.

Cei doi s-au mânjit cu sânge de pasăre înainte de a începe partida de amor, fiind înconjurați de femei care cântau.

„Eu și o prietenă am anunțat poliția, după care am mers să vedem dacă plecaseră. Erau tot acolo, acoperiți cu pelerine, și începeau să se îndepărteze, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a mai povestit femeia.

În urma acestui incident, s-au organizat echipe de patrulare în pădure. Încă nu au fost făcute arestări.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI