Un tânăr a decis să invite la masă o actriță de filme pentru adulți. Tânăra a acceptat, iar urmarea a fost... fabuloasă!

 

Să inviți o actriță de filme pentru adulți la o cină cu părinții în campusul universitar poate fi o adevărată provocare pentru tine.

Dar exact la asta s-a gândit Patrick Goswitz când a decis să-i scrie lui Cherry Morgan pe Facebook și s-a cheme să cineze cu el și cu părinții lui.

Tânărul care face parte dintr-o frăție studențească a fost nevoit să participe la o cină formală organizată în cadrul Universității Tennessee. În cadrul acestui eveniment, membrii frățiilor trebuie să socializeze cu părinții celorlalți "frați".

Spre surprinderea tuturor colegilor săi, Patrick a invitat-o pe Cherry să-i fie parteneră la cină, iar aceasta a acceptat. Din nefericire, părinții băiatului nu au dorit să ia parte la întâlnire, scrie metro.co.uk.

Cu toate acestea, cei doi parteneri de o seară par să se fi simți excelent unul în compania celuilalt, după cum reiese din fotografiile postate de aceștia pe Twitter.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE