Zece semne că partenerul te înșală: cu numărul 9 îl prinzi în fapt!

 

Zece semne că partenerul te înșală: cu numărul 9 îl prinzi în fapt. Când există dubii în ce privește infidelitatea partenerului de viață, iar încrederea se diminuează tot mai mult, îți poți verifica partnerul de viață ca un adevărat detectiv. Iată zece semne la care trebuie să fii atent/ă pentru a afla dacă te înșală. La numărul 9 (nouă) s-ar putea să te prinzi cel mai tare că are o relație interzisă. 

1. Semne că te înșală: Schimbări de comportament

Aproape toate perechile, mai ales cele care au mulți ani de relație în spate, au aproape un program regulat, dar când schimbările se produc de pe o zi pe alta, întârzie acasă și dă vina pe ”noi prieteni”, atunci poți intra la bănuieli. 

2. Semne că te înșală: Călătorii în interes de serviciu

Plecările dese în interes de serviciu sau, atunci când te așteptai mai puțin, pot da de bănuit, așadar ai tot dreptul să investighezi și să ceri probe.

3. Semne că te înșală: Este absent/ă din vacanțe sau evenimente de familie

O persoană infidelă profită de faptul că partenerul său este prins cu evenimente de familie pentru a se întâlni cu potențialul/potențiala amantă.

4. Semne că te înșală: Ore peste program

Există persoane muncitoare care pot sta peste program, dar dacă din senin i s-a năzărit să rămână peste program, atunci devine o problemă de investigat. De asemenea, nu trebuie să fii un adevărat detectiv să îți dai seama că birourile nu sunt deschise până la 12 noaptea. ...

5. Semne că te înșală: Cheltuieli fără explicații

Este eroarea cea mai comună pe care o face aproape fiecare persoană infidelă, fără să se gândească că iubitul/iubita poate descoperi totul foarte simplu, verificând toate tranzacțiile de pe telefonul mobil!....

6. Semne că te înșală: Se îngrijește mai mult ca oricând de aspectul fizic

Fiind într-o nouă relație, persoanele infidele încep să fie tot mai atente cu aspectul lor fizic, să-și cumpere haine mai des sau să miroasă mereu foarte bine. 

7. Semne că te înșală: Două telefoane mobile?!

Ai grijă dacă mai găsești încă un telefon mobil în casă, ar putea fi chiar cel cu care partenerul tău își dă mesaje cu amantul sau amanta. 

8. Semne că te înșală: Minte sau devine irascibil

O persoană care are ceva de ascuns va fi mereu irascibilă atunci când o vei lua la întrebări, mai ales că trebuie să găsească mereu alte și alte minciuni ”ca să se scoată!”

9. Semne că te înșală: Adio sex!

Dacă găsește tot felul de scuze pentru a nu mai face amor cu tine sau când nu mai există acea pasiune și chimie dinyre voi... atunci sunt semne grave că acolo poate exista o problemă, iar partenerul sau partenera ta își poate satisface nevoile sexuale cu altcineva. 

10. Semne că te înșală: Începe să urască surprizele din senin

Dacă te duci neanunțat la locul lui de muncă sau decizi să îl surprinzi într-un fel anume, ai putea să-i strici ploile și să-i dai peste cap toate planurile. 

Citește și:

Cinci semne că suntem nefericiți în cuplu. Al patrulea este un motiv pe care multe perechi îl ignoră!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI