Căutare Live

Storel.ro – cel mai nou marketplace din România

Gândit în așa fel încât să îmbine mai multe posibilități, Storel este marketplace-ul care oferă posibilitatea doritorilor de a adăuga și a vinde un număr nelimitat de produse.

Storel.ro – cel mai nou marketplace din România

. Practic, ușor de folosit, bazat pe un sistem de funcționalitate simplu, acest marketplace este locul care-ți permite să faci cunoștință cu diferite persoane, prin intermediul produselor pe care alegi să le vinzi sau să le cumperi. Iar dacă nu ai auzit de Storel.ro, află că nu este doar un simplu marketplace, ci este ceva mai mult de-atât.

Ce diferențează Storel de alte marketplace-uri din România? De ce este atât de cotat și folosit, chiar dacă se numără printre cele mai noi locuri unde poți vinde sau cumpăra ceea ce te interesează? În rândurile care urmează, te vei convinge cu privire la un aspect foarte important și anume

De ce merită să vând pe Storel? – una dintre cele mai frecvent întâlnite întrebări.

În primul și în primul rând, profesionalismul acestui marketplace se poate remarca prin costuri. Costuri care, bineînțeles, nu doar că tind spre zero, ci chiar sunt zero. Ai, așadar, costuri zero de publicitate, de promovarea produselor tale ocupându-se echipa de experți și specialiști. Fără costuri suplimentare! Storel îți asigură gratuitate, fără dar și poate!

Nu-i așa că dacă tot vorbim despre promovare, aceasta ți se pare a fi destul de dificilă? Dacă și tu crezi că este foarte greu să ajungi la un număr mare de posibili cumpărători într-un timp relativ scurt, atunci află că acest aspect s-ar putea să fie un real impediment. Nu și pentru echipa de specialiști Storel în marketing!

Astfel, produsele pe care alegi să le adaugi vor ajunge, prin promovare, până la 3 milioane de clienți, Storel.ro folosind în acest sens, peste 20 de canale de publicitate online. Intră în contact cu potențialii clienți și vinde tot ceea ce nu mai are o atât de mare importanță pentru tine!

Ba mai mult, costul de livrare este unul avantajos. Dacă ești furnizor, acesta va fi unul acceptabil pentru tine, iar siguranța coletului va fi asigurată de firma de curierat DPD.

Poate asigura Storel.ro toate acestea? Bineînțeles! Cu certitudine aceste aspecte sunt doar câteva dintre cele relevante. Tocmai din acest motiv, pentru că cele mai sus menționate s-ar putea să nu te fi convins, urmează să afli că o doză de profesionalism poate fi dedusă și prin comisioanele profitabile. Ai auzit bine! Comisioane profitabile!

Ce înseamnă asta mai exact? Asta înseamnă că tu, ca furnizor, poți ajunge la comisioane profitabile, reduse, prin intermediul performanței pe care reușești să o atungi pe Storel.ro.

Iar dacă tot ceea ce cauți este să cumpări, ci nu să vinzi, află că Storel.ro îți pune la dispoziție o gamă largă de produse și un număr de peste 1200 de categorii ale acestora. Toate acestea pentru a fi un client mulțumit.

Storel.ro îți vine în ajutor, așadar, indiferent de partea în care te-ai afla. Chiar dacă ești client, chiar dacă ești furnizor, vei beneficia de toate acestea, la care se mai adaugă și facturare și gestiune prin module integrate de tipul Smartbill, FGO și Oblio în curând, ramburs asigurat de Storel, rată de conversie mare și nu în ultimul rând un lucru foarte important. Care este acesta? Suportul tehnic dedicat! Dacă sunt puține marketplace-urile care oferă astfel de suport, Storel, cu siguranță, face parte din acel număr mic!

Lasă-te condus de ehipa de profesioniști din spate! Achiziționează ceea ce te interesează și vinde ceea ce ar putea fi folositor altora. Dacă Storel.ro nu este cea mai bună variantă de marketplace, atunci cine? Convinge-te! Vinde acum pe www.storel.ro!

Citește și
colaj delia
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
colaj gina pistol
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
colaj de fotografii cu virgil iantu
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Mai multe articole
Ce schimbări poți face în noul an pentru casă... Beneficiile scrisului de mână: de ce este importantă această activitate pentru sănătatea oamenilor...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri