Căutare Live

Cele mai accesibile vacanțe în afara Europei

Ne-am obișnuit cu prețuri accesibile la city-break-uri prin Europa, în special mulțumită companiilor low-cost. Dar prețurile tind să crească proporțional cu distanța, cum e și firesc.

Card avantaj

Cu ajutorul unor carduri de cumpărături, chiar și cele mai scumpe bilete devin accesibile. Totuși, care ar fi cele mai ieftine destinații din afara Uniunii Europene?

Turcia

Probabil nu surprinde pe nimeni că tot la turci facem prima oprire. Istanbul ar fi cea mai interesantă și accesibilă variantă, dar nu poate fi considerată chiar o excursie în afara continentului. Companiile de profil oferă însă pachete avantajoase și mai către estul Turciei. De exemplu, un tur care cuprinde Capadoccia și inima Asiei Minor pleacă de pe la 150 de euro de persoană. Ceea înseamnă o vacanță de neuitat la preț de o zi în Vamă.

Maroc

De partea cealaltă a Mediteranei, se află Africa la preț de Europa. Marocul îmbină toată atmosfera mistică a civilizației arabe cu avantajele lumii occidentale. În pachetele agențiilor de voiaj, vei găsi marile orașe imperiale, Tanger, Casablanca, Marrakech, Rabat sau Fes. Iar prețurile pleacă de la 5-600 de euro de persoană. Partea bună e că vei sta la un hotel de 3 stele, dar te vei afla aproape de dunele deșertului în același timp.

Moscova

Ne întoarcem către Răsărit, dar ceva mai la nord. Și găsim marea capitală a celei mai mari țări din lume. Moscova este un oraș al contrastelor. Bogăția bisericilor se îmbină cu pietatea oamenilor care pășesc în ele. Magnitudinea arhitecturii opune intimitatea localurilor. Borșul ieftin și simplu al poporului se savurează lângă icrele negre ale oligarhilor. Dar primul contrast de care te lovești este cel al prețului versus așteptările pe care le ai față de spațiul ex-sovietic. Zborul e scump, cazarea e scumpă, mâncarea la restaurant e scumpă. Cel puțin, așa ți se pare pentru Rusia. Față de alte capitale ale Europei, s-ar putea să pară chiar accesibilă. Dar și Moscova va fi un oraș surprinzător de frumos.

Georgia

Tot în spațiul ex-sovietic, se ascunde o bijuterie neșlefuită și destul de puțin cunoscută. E adevărat că turismul Georgiei a câștigat mult în ultimii ani, dar tot nu se ridică la nivelul orașelor italiene, de exemplu. Ceea ce s-ar putea să fie un avantaj, pentru că prețurile sunt încă destul de potolite. Poți să te bucuri de peisaje surprinzătoare, de vinuri incredibile și de oameni foarte călduroși, în sejururi care pleacă de la 161 euro de persoană.

Orice destinație, oricât de îndepărtată, devine mai accesibilă când cumperi prin CardAvantaj. Poți să împarți zborul, cazarea sau tot pachetul în rate fără dobândă*. Ca să-ți rămână loc și de alte cheltuieli în vacanță.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Citește și
imagine cu daniel onoriu in masina, poarta un tricou negru
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
colaj delia
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
colaj de fotografii cu liviu varciu, anda calin iubita lui si fata lor
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Mai multe articole
Turism: Vacanţele din 2020, cu până la 10% mai ieftine decât în 2019...
Ultimele știri