Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Cum arată satul Viscri de când Prințul Charles și-a luat casă în România: "Praf și zgomot. Turiștii nu vor să meargă de jos nici 10 metri"

Satul Viscri din judeţul Braşov a ajuns o renumită destinaţie turistică datorită prinţului Charles, dar faptul are şi urmări neplăcute.

Cum arată satul Viscri de când Prințul Charles și-a luat casă

Profimedia Images

Este ceea ce povesteste un jurnalist britanic într-un articol publicat pe site-ul BBC. Potrivit Observator, localnicii se plâng de şirul interminabil de maşini care străbat satul de dimineaţă până seara şi produc zgomot şi nori de praf.

Cum arată satul Viscri de când Prințul Charles și-a luat casă în România: "Praf și zgomot. Turiștii nu vor să meargă de jos nici 10 metri"

Charles, în vizită la Viscri. Foto: Profimedia

La intrarea în sat s-a construit o parcare, dar majoritatea turiştilor nu acceptă să meargă pe jos nici măcar câteva sute de metri. Influenţa prinţului Charles, care a cumpărat şi el o casă în Viscri, a fost atât o binecuvântare cât şi un blestem, i-a mărturisit o localnică reporterului publicației britanice, potrivit sursei citate. Vezi materialul BBC aici!

Prinţul Charles a transformat Viscri în destinaţie turistică pentru români, dar localnicii nu sunt tocmai mulţumiţi pentzru că nu îşi mai permit să îşi cumpere case în satul în care au crescut - preţul caselor a sărit în aer şi se gândesc că, poate, ar trebui regularizate investiţiile străine

Recomandari