Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Delta Dunării este a cincea minune naturală a lumii. Are milioane de "haștaguri" pe Instagram. Care sunt primele 4 din top

Delta Dunării este a cincea minune naturală a lumii. pe Instagram. Clasamentul a fost făcut de o companie care a vrut să stabilească cele mai populare destinaţii turistice din natură.

Delta Dunării este a cincea minune naturală a lumii

Hepta

Ca să facă acest clasament, compania SaveOnEnergy a analizat datele de pe Instagram, pe baza hashtag-urilor obţinute de fiecare destinaţie. Şi, în plus, specialiştii au întrebat peste 2.200 de utilizatori ce minune naturală doresc să viziteze cel mai mult.

Potrivit Obsevator, pe Instagram, Delta Dunării a fost menţionată de peste 1,6 milioane de ori şi se clasează astfel pe locul cinci în topul preferinţelor turiştilor.

În fruntea topului este Parcul Naţional Yosemite din statul California. Este cea mai pitorească minune naturală, potrivit platformei. Asta dupa ce a fost etichetată de aproximativ cinci milioane de ori pe Instagram.

Rezervaţia este urmată de Cascada Niagara, cea mai mare din lume. Este una dintre cele mai populare atracţii din America de Nord şi nu încetează să impresioneze. Drepta dovadă sta şi numărul de hashtag-uri, peste 4,6 miloane la număr.

La diferenţă de doar 500 de mii de etichetări, al treilea cel mai. Instagramabil loc din lume, aşa cum se spune acum în online, este Marele Canion din Arizona. Are o lungime de aproximativ 450 de kilometri, iar formele de relief unice au fost create prin eroziune, de fluviul Colorado.

Deşertul Sahara este al patrulea în clasament, cu peste 2,2 milioane de hashtag-uri pe platformă.

El este urmat, cum spuneam, de a noastră Delta Dunării şi de Insulele Galapagos din Ecuador.

Recomandari