Antena Căutare

Ia-ţi jumătatea şi plecaţi spre cea mai frumoasă destinaţie! TOP CINCI cele mai romantice locuri din lume

Fie că sărbătoriţi aniversarea relaţiei, ziua de naştere a unuia dintre voi sau orice altă ocazie, destinaţia pe care o alegeţi vă poate oferi amintiri de neuitat. Iată cele mai romantice locuri din lume:

Fie că sărbătoriţi aniversarea relaţiei, ziua de naştere a unuia dintre voi sau orice altă ocazie, destinaţia pe care o alegeţi vă poate oferi amintiri de neuitat. Iată cele mai romantice locuri din lume:

Cappadocia, Turcia

Plimbă-ţi iubirea pe culimile Cappadociei, Turcia, o destinaţie faimoasă pentru peisajul suprarealist, care pot fi văzut cel mai bine dintr-un balon cu aer cald.

Kyoto, Japonia

Kyoto, votat de două ori la rând cel mai frumos oraş din lume, oferă o experinţă culinară incredibilă. Miile de temple budiste şi imaginea cireşilor înfloriţi sunt o obsesie naţională în Japonia, la Kyoto fiind unul dintre cele mai bune locuri pentru admirarea copacilor înfloriţi.

Barcelona, Spania

Deliciu vizual şi atmosfera unică. Barcelona nu mai are nevoie de nicio prezentare. Prin arhitectura absolut unică, romantismul medieval al cartierului Gotic şi superbele opere de ART Nouveau ale lui Antoni Gaudi, Montjuic şi Sagrada Familia, bulevardul Ramblas, Piaţa Catalunya şi Statuia lui Columb, plajele ce dau în Marea Mediterană şi nopţile de neuitat prin cluburi, Barcelona te face să te îndrăgosteşti de cultură, moştenirea şi istoria iubirilor lui Pablo Picasso sau Miro.

Veneţia, Italia

Veneţia este oraşul romantic italian, oraşul îndrăgostiţilor, al contrastelor! Aşezat pe 118 insuliţe, despărţite de 177 canale, Veneţia exploatează la maximum şi astăzi singurul bun pe care l-a avut dintotdeauna: apa. Câte poveşti de dragoste nu a spus Veneţia, câte secrete dulci nu a auzit de-a lungul timpului, câţi artişti nu şi-au găsit aici inspiraţia creatoare! De vizitat neapărat oraşul din gondola, Palatul Dogilor, Podul Rialto, Orologiul din Piaţa Saint Marco.

Nassau, The Bahamas

Toate insulele din Carribean sunt cunoscute ca fiind locuri deosebit de romantice. Paradisul Nassau nu doar că dispune de finul nisip roz şi apele turcoise, ci îţi şi oferă numeroase hoteluri luxoase, restaurante cu chefi extraordinar şi locuri în care vă puteţi distra de minune.

Turiștii simt că au ajuns pe o altă planetă! Există un loc unic în lume, ce arată extrem de bizar!... Paralia Katerini: cea mai căutată destinație pentru vacanța de Paște...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x