Antena Căutare

Toamna la Baile Olanesti - un izvor de sanatate

Cele peste 30 de izvoare minerale au facut din Baile Olanesti una din cele mai cunoscute statiuni balneare ale tarii.Darurile naturii

Statiunea functioneaza in regim permanent si are izvoare de ape minerale sulfuroase, clorate, slab iodate, continand brom, sodiu, calciu si magneziu in concentratii diferite. Acestea sunt cunoscute inca din secolul al XVIII-lea. Apele minerale au fost testate chimic pentru prima data in anul 1830. In 1873, la Expozitia internationala de la Viena, li s-a conferit medalia de aur. Izvoarele sunt utilizate in cura interna, pentru tratarea afectiunilor renale si a cailor urinare, hepatobiliare, ale tubului digestiv si ale unor afectiuni metabolice, de nutritie, si in cura externa ca tratamente asociate in diverse afectiuni reumatismale si ale sistemului nervos periferic.

5 motive pentru care sa vizitezi Baile Olanesti

1. Este statiunea cu cele mai multe izvoare minerale din tara, iar calitatea apelor de aici este recunoscuta pe plan mondial. Izvoarele sunt superioare multor statiuni de renume din Europa. Renumitul Izvor 24 egaleaza sau chiar depaseste efectul terapeutic al apelor de la Contrexville, Karlsbad, Martingni, Viltel, Evian, Tahanon, pentru tratarea afectiunilor renale.

2011/09/21//380159-olanesti_2.jpg

2. Apele de aici trateaza o gama larga de afectiuni.
3. Mediul inconjurator si clima permit o cura de relaxare si eliberare de stres.
4. Statiunea se afla intr-o zona montana inconjurata de rezervatii naturale, fapt ce a ajutat-o sa dezvolte diferite forme de turism: balnear, montan, agroturism, sportiv, de odihna si relaxare.
5. Centrul turistic al statiunii a fost modernizat in acest an. In urma acestor modernizari au fost construite o piscina cu apa sulfuroasa, un centru balnear modern, chiar si o parcare supraetajata cu 200 de locuri.

Cat ne costa

Pretul unui sejur de 10 zile este cuprins intre 650 si 750 lei de persoana. Include cazare, pensiune completa si tratament (doua proceduri pe zi). Tariful pentru o saptamana costa intre 300 si 350 lei de persoana. Cuprinde micul dejun si doua proceduri de tratament pe zi. Daca nu doresti un pachet atunci trebuie sa stii ca pentru o noapte de cazare pretul este de 35-65 lei de persoana.

Citeste si Revista Felicia

Miskolc–Tapolca, un loc unic in Europa... Groapa Marianelor, cel mai adanc loc de pe Pamant se transforma in obiectiv turistic...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x