Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

Top 10 hoteluri in care poti petrece DEZBRACAT

Romania nu este prea darnica cand vine vorba de statiuni pentru nudisti. Totusi, exista in lume sute de plaje si de hoteluri care ofera servicii speciale pentru cei care nu suporta costumul de baie.

1. Hotelul de pe plaja Moorea, Las Vegas - are o piscina special creata pentru persoanele care practica nudism. Aici nu au voie sa intre decat persoanele cu varsta peste 21 de ani.

2. Desire Resort, Mexic - este o statiune destinata doar cuplurilor de nudisti si de swingeri. Aici, turistii au parte de un jacuzzi imens, de o plaja cu nisip alb si de servicii de 5 stele.

3. Hotel Victor, Miami - are o sauna turceasca unde oaspetii se pot relaxa dezbracati.

4. Breezes Grand Resort, Jamaica - se afla pe Insula Negril unde vin sute de nudisti in fiecare an. Aici se organizeaza si nunti pentru mirii care nu doresc sa cheltuiasca sute de dolari pe haine.

5. Cambridge Beaches Resort, Bermuda - este una dintre cele mai luxoase statiuni din Bermuda unde se practica nudismul.

6. Temptation Resort Spa, Cancun - este o statiune destinata exclusiv adultilor unde oricine poate umbla in pielea goala.

7. Casa Cupula, Mexico - este un hotel retras destinat turistilor homosexuali care le permite acestora sa umble dezbracati.

8. Sunset Beach, Jamaica - este o statiune cunoscuta pentru petrecerile nocturile si cazinouri. Aici se gasesc si cateva plaje pentru turisti.

9. Ventana Inn, California - ofera servicii de lux pentru turistii nudisti.

10. Los Cobos Restort, Mexic - este o statiune pentru adulti, decorata cu statui si picturi ce reprezinta pozitii erotice.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: huffingtonpost.com

FOTO: waterwayreality.com / bookingadvisor.com

Recomandari