Antena Căutare

Vrei să vinzi o locuință? Uite ce criterii analizează potențialii cumpărători

Dacă vrei să îți vinzi o locuință trebuie să știi care sunt principalele criterii de selecție ale potențialilor cumpărători:

Dacă vrei să îți vinzi o locuință trebuie să știi care sunt principalele criterii de selecție ale potențialilor cumpărători:

  • Prețul

Cei mai mulți români își caută locuințe care sunt mai ieftine de 60.000 de euro, pentru că acesta este plafonul acoperit de Prima Casă. Pe segmentul de lux, pe de altă parte, bugetul cumpărătorilor poate fi mult mai mare.

  • Zona

Amplasarea locuinței este un criteriu foarte important pentru mulți cumpărători. La alegerea zonei sunt luate în calcul și elemente precum existența unui parc în apropiere, accesul la mijloacele de transport în comun, dar și apropierea de grădinițe, școli, supermarketuri, locuri de joacă pentru copii.

  • Funcționalitatea apartamentului

Mulți cumpărători sunt interesați de o bucătărie închisă, camere bine proporționate și decomandate, precum și existența a două băi.

  • Amenajarea

Este și normal ca un cumpărător să aibă anumite așteptări de la viitoarea locuință, tocmai de aceea clienții se așteaptă ca finisajele interioare, echipamentele și obiectele sanitare să fie de o calitate superioară.

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

Cauți o mașină de familie? Vezi ce modele costă mai puțin de 5.000 de euro!... Români sunt stresați la locul de muncă! Ce spun specialiștii?...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x