Antena Căutare

Vinerea este seara comediei la Antena 1! Edilul-şef din serialul „Mangaliţa” vrea să facă un parc de distracţii. Ce aventuri ne așteaptă în „Casa bântuită de jumări”?

Vinerea este seara comediei la Antena 1! Pentru că, după show-ul iUmor, urmează „Mangaliţa”! Serialul, care începe de la ora 22:15, zugrăveşte problemele cetăţenilor unui oraş de provincie, dar şi planurile măreţe ale primarului. În episodul de astăzi, edilul-şef vrea să-şi facă un parc de distracţii!

Stelian Manole, primarul localității Mangalița are planuri mari. Vrea să construiască un parc de distracţii, dar află că terenul aparţine bisericii. Problema generează tot felul de situaţii comice.

Ce soluție va găsi el, aflaţi în această seară, când vedeţi şi cele 50 de feţe ale Elenei:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nici anturajul comic al primarului din micul oraş de provincie nu se lasă mai prejos. Apropiaţii edilului învaţă să se descurce şi altfel.

Prin ce situaţii hilare trec protagoniştii serialului de comedie, vedeţi azi, de la ora 22:15, după „iUmor”, la Antena 1.

Primarul Stelian Manole vrea să facă un parc de distracții în Mangalița, iar Marcel, suflătorul de frunze șef, face o d... Ce lipsea în Mangalița? Un PORC de distracții, evident! Primarul are o singură problemă: terenul mult dorit aparține bis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x