Antena Căutare

A eclipsat mireasa! Liliana, cea mai frumoasă domnișoară de onoare pentru Adriana Turcuman. Și Mirela Vaida i-a admirat rochia!

De la „nunta anului”, cea a Adrianei și Valentin Turcuman, câștigătorii de la „Mireasă pentru fiul meu” nu putea lipsi cea mai bună prietenă a „Doamnei T”, Liliana.

De la „nunta anului”, cea a Adrianei și Valentin Turcuman, câștigătorii de la „Mireasă pentru fiul meu” nu putea lipsi cea mai bună prietenă a „Doamnei T”, Liliana.

Bruneta a arătat senzațional la petrecere, într-o rochie neagră și mulată, care i-a pus formele în evidență. S-a distrat până dimineață alături de ceilalți invitați și s-a pozat cu mirii. Fanii au apreciat fotografiile și au lăudat-o pe Lili pentru prietenia sinceră pe care o are față de Adriana.

Dragostea celor doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", Adriana și Valentin, a înflorit odată cu jurămintele pe care şi le-au făcut în faţa lui Dumnezeu. Înconjuraţi de toate persoanele dragi lor şi cu foarte mari emoţii, Adriana şi Valentin s-au căsătorit religios.

Alături le-a fost și foste concurente ale show-ului matrimonial, cât și fosta prezentatoare a emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, însoțită de soțul ei.

Fanii sunt în delir! Mirela Boureanu Vaida, din nou în faţa camerelor... Tatiana de la „Mireasă pentru fiul meu”, bănuită de o relație incestuoasă cu unchiul ei: „Îmi e dor de tine, ca un om ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x