Antena Căutare

ASTĂZI e ZIUA GRAȚIERII la „Mireasă pentru fiul meu!” Orice fost concurent se poate reîntoarce în Casa Mireselor! Paula Chirilă: „Porțile sunt deschise!”

 ASTĂZI e ZIUA GRAȚIERII la „Mireasă pentru fiul meu!” Orice fost concurent se poate reîntoarce în Casa Mireselor! Paula Chirilă a spus clar: „Porțile sunt deschise!”.

ASTĂZI e ZIUA GRAȚIERII la „Mireasă pentru fiul meu!” Orice fost concurent se poate reîntoarce în Casa Mireselor! Paula Chirilă a spus clar: „Porțile sunt deschise!”.

Pe grupurile de susținere ale emisiunii au apărut deja primele pronosticuri. Foarte mulți telespectatori ar vrea ca Andreea și Radu din acest sezon să revină în Casa Mireselor. Alții și-ar dori mai multă adrenalină, drept pentru care au nominalizat-o pe năstrușnica Cassandra.

Nu puțini, majoritar reprezentante de-ale sexului frumos, vor ca Florin și Alexandra din sezonul trecut să revină în casa „ireasă pentru fiul meu”!

Voi pe cine ați prefera?

Foștii concurenți din competiție se pot reîntoarce! Andrada, mai îngrijorată ca niciodată: ”Sunt sigură că mă vor elimin... Geo și Edith au fost aleşi Mirii Săptămânii! Cârcotașii, revoltați: „Gogoșăreasa se folosește de bietul băiat, cum a făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x