Antena Căutare

Cu sprâncene ca Frida, brunetă și cu părul scurt. Cum arăta Paula Chirilă în trecut, când a participat la „Te cunosc de undeva”

Deși este o blondă convinsă și cu greu ne-o putem imagina altfel, Paula Chirilă, prezentatoarea de la „Mireasă pentru fiul meu” , a apărut și brunetă pe micul ecran. Cu sprâncene ca Frida, brunetă și cu părul scurt, ochii căprui și haine bărbătești, era de nerecunoscut!

Deși este o blondă convinsă și cu greu ne-o putem imagina altfel, Paula Chirilă, prezentatoarea de la „Mireasă pentru fiul meu” , a apărut și brunetă pe micul ecran. Cu sprâncene ca Frida, brunetă și cu părul scurt, ochii căprui și haine bărbătești, era de nerecunoscut!

De altfel, acesta a fost și scopul transformării, având în vedere că prezentatoarea de la „Mireasă pentru fiul meu” a intrat în pielea lui Toto Cutugno la „Te cunosc de undeva”. Deși mulți ar putea crede că s-a vopsit, actrița a apelat de fapt la o perucă, fapt ce i-a transformat radical imaginea.

Schimbarea a fost una reușită, iar jurații și telespectatorii au apreciat-o la adevărata valoare. O interpretare sensibilă, o voce caldă și o prezență de neuitat: toate acestea le-a reușit Paula Chirilă în trecut la „Mireasă pentru fiul meu”!

Fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" sunt în extaz. Mirela Boureanu Vaida le-a dat vestea cea mare... Gata, nu mai încape nicio îndoială! Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu” așteaptă un bebeluș. Anunțul a emo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x