Antena Căutare

Declaraţie şoc în casa "Mireasă pentru fiul meu" ! Mama lui Geo: "Edith nu-l vrea pe fiul meu. Îl caută cu privirea pe Aly"

Mama lui Geo a dat cărţile pe faţă înainte de primii ei paşi în competiţie. Femeia susţine că fiul ei este dus de nas de Edith.

Mama lui Geo a dat cărţile pe faţă înainte de primii ei paşi în competiţie. Femeia susţine că fiul ei este dus de nas de Edith.

"El a stat retras şi normal că dacă nu vezi ceva nu poţi să susti că aşa este. El o crede pe cuvânt, ea are o privire pătrunzătoare. Nu mai este în stare nici să lege un cvant. Ea nu s-a vindecat după relaţia cu Aly. Pe el mi l-a respins şi nu merita aşa ceva.

El a fost criticat pentru atitudinea pe care a avut-o când şi-a spus povestea Vali. În prezenţa lui Aly se topeşte, îi cauta privirea. Sufleteşte nu-l vrea. A şi spus că îl apreciază ca băiat şi nu poate. Şi nu este de condamnat!", a mărturisit mama lui Geo.

Şoc la "Mireasă pentru fiul meu"! Concurenţii au făcut NUNTA în direct. Imagini de la marele eveniment!... Adevărul a ieșit la iveală! Edith îl iubeşte în secret pe Mădălin? Imaginile i-au pus pe gânduri pe toți. Atingerile din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x