Antena Căutare

Detalii cutremurătoare despre iubitul Lilianei de la „Mireasă”! Klaudelu Maidanezu i-a recucerit iar inima! Vă amintiți cum povestea că a dus-o la Lacul Morii și a amenințat-o cu moartea?

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", a impresionat cu povestea ei întreaga Românie.  Înainte de a intra în competiţie în toamna anului trecut, frumoasa a făcut mărturisiri șocante: că fost terorizată de fostul ei iubit.

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", a impresionat cu povestea ei întreaga Românie. Înainte de a intra în competiţie în toamna anului trecut, frumoasa a făcut mărturisiri șocante: că fost terorizată de fostul ei iubit.

De curând a făcut marele anunț care i-a revoltat pe mulți dintre admiratorii ei: s-a întors în brațele fostului iubit agresiv, Klaudelu Maidanezu, cel cunoscut de o țară întreagă drept Luțu.

Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o relaţie de trei ani de zile cu bărbatul. Luțu părea îndrăgostit atunci de Lili, dar asta nu l-a împiedicat să o bată. În plus, Lili trăia cu frica că și-ar putea pierde viața. Asta nu a împiedicat-o să se împace cu el.

Fostul iubit m-a amenințat că dacă nu voi fi a lui, nu voi fi a nimănui!”, povestea Lili atunci.

O poveste cu multă dragoste și bătaie


"Luţu e fostul meu iubit. Am stat un an cu el în casă. Am un an de când mă chinui să termin relaţia cu el. Pe mine nu m-a lovit, dar sigur asta urma. Trei ani am fost iubiţi. Era agresiv verbal. De un an de zile am vrut să pun capăt, dar nu mă lăsa în pace. Recunosc că l-am iubit foarte mult, dar el a ajuns să îmi cunoască slăbiciunile. A făcut box. Devenise foarte posesiv. El nu accepta ideea să mă piardă. În ultimul timp, între noi nu mai era respect. A fost o relaţie greu de vindecat", a declarat Liliana.

În trecut, Luțu și-a agresat iubita, a dus-o la Lacul Morii și a încercat să o moare, ba chiar pe șinele de tren, sub amenințarea că o va arunca în fața unuia.

Liliana de la "Mireasă" s-a întors în brațele fostului iubit! Fosta concurentă nu i-a putut rezista lui Klaude... Adriana, o nouă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu!" Oare va fi la fel de iubită ca tiza ei, doamna Turcum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x