Antena Căutare

Edith și Ali de la ”Mireasă pentru fiul meu” au un motiv de bucurie! Fanii: ”Felicitări, dragilor!”

Edith și Ali de la ”Mireasă” sărbătoresc o lună de relație!

Edith și Ali de la ”Mireasă” sărbătoresc o lună de relație! Fanii au fost emoționați până la lacrimi și i-a felicitat pe cei doi favoriți. Susținătorii lor au postat un mesaj emoționant în grupul dedicat celor doi concurenți.

„Astăzi zurlișorii noștri fac prima luna de cuplu! Vă dorim dragilor la cât mai multe luni care să se transforme în ani! La multe luni, Ali și Edith! Vă iubim, vă susținem și suntem alături de voi!”, a fost mesajul transmis. Totodată, fanii și-au amintit de una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste pe care favoriții lor și-au împărtățit-o.


"Când te-am văzut prima oară mi-a fost frică să nu te plac. Când te-am plăcut, mi-a fost frică să nu te iubesc . Când te-am iubit, mi-a fost frică să nu te pierd... iar acum mi-e frică să trăiesc fără ține. Te iubesc", i-a spus Edith lui Ali zilele trecute.

La început, Ali a fost certat în direct de mătușa lui, Cristina, cea care l-a susținut să vină în Casa Mireselor.

„Ești de nerecunoscut! Te-ai pripit cu Edith! Vorbește mult, dar nu și bine”, i-a spus mătușa nepotului ei.

Mătușa a criticat-o pe Edith pentru că arată mult prea matură pentru vârsta ei, ea fiind oricum mai mare decât Ali cu trei ani. Edith a început să plângă, mai ales că mama ei a intervenit în direct.

Imaginea care a stârnit isterie printre susţinătorii Adrianei şi ai lui Valentin! Pe ce ar fi cheltuit banii caştigaţi l... E pe punctul de a se muta în casă, de dragul ei! Bote, dovadă supremă de dragoste pentru una dintre concurentele de la &...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x