Antena Căutare

Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, surprinși în metrou! Fanii: „Parcă-s doi cerşetori, nu au nici un Dumnezeu unul cu altul. Frumușelul e absent când e cu baba!”

Deși au mii de fani, Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, nu renunță la viața de dinainte de a fi celebri. Recent, cei doi amorezi au fost surprinși în metrou!

Deși au mii de fani, Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, nu renunță la viața de dinainte de a fi celebri. Recent, cei doi amorezi au fost surprinși în metrou!

„Parcă-s doi cerşetori, nu au nici un Dumnezeu unul cu altul. Frumușelul e absent când e cu baba!”, au scris unii cârcotași pe grupurile dedicate emisiunii.

Plictisiți împreună

Deși e evident că au alte preocupări atunci când sunt împreună, cum ar fi tastarea telefonului, Edith și Ali formează un cuplu. S-au iubit, s-au despărțit, s-au avântat în altte relații, iar acum au decis să-și mai dea o șansă.

Unii cârcotași au însă o ipoteză surprinzătoare, potrivit căreia tânărul s-a întors în brațele lui Edith pentru a-i lua banii câștigați în show-ul matrimonial.

Voi ce credeți?

Cum se refugiază Geo, după ce iubita lui s-a întors în brațele lui Ali. Admiratoarele: „Să nu faci vreun gest necugetat!... Andrada de la „Mireasă pentru fiul meu”, imagini HOT din dormitor! Fanii, în delir: „Cât de sexy poți fi! Mai ești cu So...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x