Antena Căutare

Emilia și Nicolae de la „Mireasă pentru fiul meu”, nuntă de poveste! Fanii: „Doamne, ce frumoși și eleganți sunteți!”

S-au cunoscut în Casa Mireselor, s-au îndrăgostit nebunește, iar povestea lor de dragoste a continuat și în afara ei! În ciuda tuturor neînțelegerilor și a previziunilor sumbre, Emilia şi Nicolae, foști concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", sunt mai fericiți ca oricând. 

S-au cunoscut în Casa Mireselor, s-au îndrăgostit nebunește, iar povestea lor de dragoste a continuat și în afara ei! În ciuda tuturor neînțelegerilor și a previziunilor sumbre, Emilia şi Nicolae, foști concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", sunt mai fericiți ca oricând.

Aceștia au participat de curând la nunta vărului lui Nicolae, iar fotografiile sunt mai mult decât grăitoare.Cei doi s-au fotografiat la nuntă, iar fanii cred că nu va mai trece mult timp până să bată clopotele de nuntă și în cazul lor.

Oricum ar fi, cert este că cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți și abia dacă se dezlipesc unul de altul. Urmează ceva mai mult de atât?

„Doamne, ce frumoși și eleganți sunteți!”, au comentat fanii lor.

Crina de la „Mireasă pentru fiul meu” a făcut anunțul: „Cel care ştie să se facă iubit, ştie să facă totul!”... Ce surpriză! Doi foști concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu” o susțin pe Natașa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x