Antena Căutare

Iulia, detalii cutremurătoare din povestea de dragoste trăită înainte de a intra în Casa Mireselor: "Dacă îi ceream fostului iubit socoteală pentru ceva, mă înjura!”

Iulia a dezvăluit culisele poveștii de dragoste trăită alături de fostul iubit: "Dacă îi ceream socoteală pentru ceva, mă înjura!”.

Iulia a dezvăluit culisele poveștii de dragoste trăită alături de fostul iubit: "Dacă îi ceream socoteală pentru ceva, mă înjura!”.

Tânăra a trăit o poveste de dragoste tumultuoasă din care a evadat cu greu, resemnându-se că nu e ceea ce căuta și merita. Apoi a venit încrezătoare în Casa Mireselor, dornică să mai dea o șansă iubirii.

Cu toate astea, despărțirea i-a lăsat urme adânci în suflet. Va reuși ea oare să treacă peste tot și să o ia de la capăt? Voi ce credeți?

Iulia are 18 ani și vine din Iași. A venit cu gândul să se se căsătorească și de a cunoaște persoane noi. Se consideră o fire ambițioasă, puternică și consideră că nu are niciun defect. Îi place să danseze și să se plimbe. Caută un băiat inteligent și sincer.

Casa ”Mireasă pentru fiul meu” fierbe! Andrei a aflat adevărul despre Ana-Maria: ”Am dovezile necesare. Pot să demonstre... Emil i-a împărtășit Ilenei dramele vieții lui: ”Când tata mi-a spus că nu mai sunt copilul lui am vrut să mor!'”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x