Antena Căutare

Liber la încălcarea Regulii 25 în Casa Mireselor? Mesajul Paulei Chirilă nu lasă loc de interpretări: „Să se iubească cu foc!”

Paula Chirilă, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, a postat de 1 Decembrie, pe pagina ei oficială, un mesaj emoționant pentru toți românii, în zi de sărbătoare.

Paula Chirilă, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, a postat de 1 Decembrie, pe pagina ei oficială, un mesaj emoționant pentru toți românii, în zi de sărbătoare.

„Românilor de pretutindeni le doresc să se iubească cu foc şi să fie la rândul lor iubiţi şi apreciaţi , să se preţuiască şi să fie uniţi pentru că doar aşa vor fi tot mai puternici !
La mulţi ani, dragi şi minunaţi români! La mulţi ani, România!”
, a fost mesajul frumoasei Paula Chirilă pentru românii. Anunțul a fost postat pe 1 Decembrie, pe pagina ei oficială.

„Asta înseamnă că nu va mai exista Regula 25 la „Mireasă pentru fiul meu”?, i-a replicat un fan. Actrița nu i-a dat niciun răspuns, însă vom vedea dacă, odată cu venirea sărbătorilor, fiorii pasiunii îi vor cuprinde pe toți concurenții îndrăgostiți.

Mirela Boureanu Vaida a făcut anunțul! Mii de fani, în lacrimi de fericire: „Nu credeam să vă mai vedem atât de repede d... Concurenții de la „Mireasă pentru fiul meu” s-au mutat în casă nouă. Toată lumea este impresionată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x