Căutare Live

Lorena Vladu, imagini rare alături de întreaga familie. Strălucește de fericire în timp ce e înconjurată de iubit și fiul lor

Lorena Vladu de la Mireasă pentru fiul meu este una dintre cele mai îndrăgite concurente ale show-ului matrimonial. Aceasta a reușit să fie votată ”Mireasa Săptămânii” săptămână de săptămână și a continuat să-și păstreze locul în inima telespectatorilor.

După despărțirea de George, cel cu care s-a căsătorit în Finala Mireasă pentru fiul meu, Lorena și-a refăcut viața cu Radu, un tânăr din Craiova cu care are un băiețel. Cei doi formează și acum o pereche, iar recent s-au filmat împreună

Antena 1

După despărțirea de George, cel cu care s-a căsătorit în Finala Mireasă pentru fiul meu, Lorena și-a refăcut viața cu Radu, un tânăr din Craiova cu care are un băiețel. Cei doi formează și acum o pereche, iar recent s-au filmat împreună.

Cum arată familia Lorenei Vladu de la MPMF

Lorena Vladu nu are multe postări cu întreaga sa familie. Aceasta se ocupă de creșterea business-ului său, așa că majoritatea postărilor sunt despre ceea ce face pentru a își câștiga traiul.

Recent, Lorena a postat un filmuleț în care apar iubitul ei, Radu, și fiul lor superb. Cei doi se află în drum spre munte, lucru care se poate observa din echipamentul lor și imaginile de pe pârtie.

Citește și: Marian și Cristiana Stoica de la MPFM 4, portret superb de familie. Cei doi au o fetiță și un băiețel

În clip, fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu poartă o jachetă de ski, ochelari, în timp ce micuțul ei stă pe bancheta din spate și încearcă să cânte cu mama lui.

Imaginile i-au fermecat pe cei care i-au urmărit parcursul show-ului matrimonial de la Antena 1. Iată videoclipul cu familia Lorenei Vladu:

Cu ce se ocupă acum Lorena Vladu de la MPFM

Originară din Craiova, tânăra cucerea inimile telespectatorilor cu inocența și carisma sa. În show-ul matrimonial, Lorena a format un cuplu cu Maricel, însă relația lor a fost una de scurtă durată.

La ceva timp, tot în competiție, ea l-a cunoscut pe George, cel cu care fosta concurentă de la MPFM s-a și căsătorit. Mariajul lor a avut de suferit în afara casei, iar la doi ani de la cununie, ei s-au despărțit.

Citește și: Elly și Cristian Șonea de la „Mireasă pentru fiul meu” vor deveni părinți. Cei doi au făcut marele anunț pe rețelele sociale

După separare, Lorena Vladu s-a refugiat în pasiunea sa pentru make-up și a pus bazele unei afaceri. În prezent, ea are un salon de micropigmentare de succes și o familie frumoasă.

Ultimele știri
x